Стефан Бонев – Сако зареждала с дрога Коце Ламята!

Костадин Йорданов - Коце Ламята

  Бившият интимен приятел на фолкпевеца Азис – Коце Ламята, се оказа сред задържаните наркодилъри от бандата на Стефан Бонев – Сако в полицейска акция, проведена в столицата в началото на седмицата.

Според неофициална засега информация Костадин Йорданов, каквото е истинското име на мускулестия бивш любовник на костинбродския чалгаджия, е задържан с над 25 грама кокаин, разпределен в пликчета от по 0,8 грама на територията на Четвърто полицейско управление в София.

Стефан Бонев - Сако

Криминалистите твърдят, че Коце Ламята е сред отговорниците за 4-ти район в наркобандата на Стефан Бонев – Сако. Дилърите на дрога от години маркират територията си като районирането дублира полицейските управления на МВР в София.

В ъндърграунда отдавна е публична тайна, че Коце Ламята продава кокаин, като зарежда белия прах от „лейтенанта“ на Сако Милен Дарвански – Катерицата. Седмично здравенякът пласира над 200 грама кокаин, тъй като шитка дрогата си в няколко от най-оборотните дискотеки и барове в центъра на София. Запазена територия на Коце Ламята са „Ялта“, „Бедрум“, „Найт флайт“, както и гей клуб „ID“, собственост на сина на хлебарския бос Венци Атанасов – Олег, който също е гей.

Коце Ламята с Азис (вляво)

„Отдавна имаме данни, че Ламята се занимава с търговия на дрога и с други забранени от закона деяния, но неговото ниво в престъпната йерархия не бе високо и поради тази причина не е хвърлян огромен ресурс, за да бъде заловен и осъден“, коментира столичен криминалист.

Костадин Йорданов бе разследван от полицията като съпричастен към бандата за отвличания „Наглите“. Преди повече от 3 години Коце Ламята дори бе разпитван от ченгетата за връзките си с тарторите на кървавата банда за похищения. Мускулестият здравеняк отговаряше на въпроси като по каква причина е разговарял по няколко пъти дневно с Прокопи Прокопиев – Културиста.

Установено е, че допреди тарторът на бандата за отвличания да бъде арестуван, той е говорел системно с Коце Ламята по мобилния си телефон. Техните разговори винаги са били кратки, като обикновено са се уговаряли да се видят на „нашето място“.

„Разследването ни установи, че Ламята няма отношение към отвличанията, извършени от Прокопи Културиста, Ивайло Евтимов – Йожи, Тони Хамстера и компания. Коце Ламята е вършил ннякои дребни услуги за Прокопи Прокопиев, с който са били близки от години. Почти всички от бандата „Наглите“ са купували кокаин именно от Ламята“, обяснява столичен антимафиот.

Срещу Костадин Йорданов имало постъпили данни, че се занимава със сводничество. Казват, че Коце Ламята е предоставял момичета и момчета в модната агенция на Антон Петров – Хамстера и Мирослав Йончев, които впоследствие били убеждавани да спят с платежоспособни господа. Нито една от мъжките проститутки обаче не пожелала да сътрудничи на ченгетата.

Любопитен детайл е, че Коце Ламята е лежал в затвора за отвличане в началото на 90-те години на миналия век. Бившият любовник на Азис членувал в бандата на застреляния Кирил Кирилов – Шкафа, с когото отвлекли длъжник на силова групировка. Коце Ламята е осъден за престъплението си на затвор от 15 години. Гангстерът лежал 11 години зад решетките и бил предсрочно освободен за добро поведение.

Азис остана изненадан от новината, че Ламята е арестуван. „Този човек не съм го виждал от години. Не знам с какво се занимава и не ме интересува. Аз познавам хиляди хора в тази държава“, лаконичен бе фолкпевецът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *