Спецченгетата подгониха любовниците на мафията!

ДАНС

От ДАНС в момента проверяват финансовите потоци, които се управляват от жените на подземните босове. Делото е с многозначителното име „Държанка“.

Полицаите от четири месеца събирали информация за половинките на култовите подземни шефове и авоарите, които мафиотите управляват чрез метресите си.

„Държанка“ представлявало нещо като картотека на ВИП любовниците на гангстерите. Те се разработват съвместно от БОРКОР, ДАНС, икономическото звено на ГДБОП и инспекторите от НАП.  В списъка на метресите фигурират бившата съпруга на Евелин Банев – Брендо,  Моника Добринова.

Моника официално е разведена  с Брендо още през 2007 година. Така фиктивният развод позволи на екссъпругата да движи милионите на Брендо чрез офшорни дружества, а те са морският комплекс Оазис в курортното селище Лозенец, 5-звездният хотел „Ле Фльор“ в центъра на София. Друга от знаковите метреси е жената до Маджо – Милкана.

Операция Държанка

Милката е любовница на Младен Михалев от десет години, заради нея Маджо изостави съпругата си Елена и детето си. Милкана също не е случаен човек, тя е екссъпруга на внука на Добри Джуров и от дълго време е на брега на Женевското езеро.

В катротека фигурира и вдовицата на убития култов бос на СИК бай Миле – Силвия Панагонова. Жената се занимава с бизнес, предимно туроператорство, ресторантьорство и търговия, според  документите, но не и според спецполицаите.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/KXolgAnZTsE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *