След „селски глупак” фотографът на спящите полицаи стана и „абсолютен престъпник”!

Цветан Цветанов

Нищо, че Цветан Цветанов намери цаката и освободи от дружност пресаташето на варненската полиция Калинка Пенчева, сагата с  фотографа щракнал спещите в патрулката ченгета продължава. 

Седмица, след като Калина Пенчева го нарече „селски глупак“ и обясни, че полицията не трябвало да се занимават с него, щото не е достатъчно велик,  се оказва точно обратното. Защото ексшефът й – вицепремиерът Цветан Цветанов – в национален телевизионен ефир обрисува образа му на опасен и „абсолютен престъпник”.

И изнесе някой факти от живота на Максимов, които иначе нямат нищо общо с хобито му да лови заспалите полицаи.

Заради тази снимка варненската полиция тормози Боян Максимов

Нещо повече даже Цветанов успа да се разсърди на въпросите на колегите и си позволи да ги посъветва как да си вършат работата.

А именно, вместо да говорят за актовете на Максимов, да са прочели и изнесли данните, тиражирани „официално излезли от Варненската районна прокуратура“.

Така практически вице премиерът само потвърди неофициалните коментари вървящи в морската ни столица, че  градската  прокуратура  действа като „бърза помощ  в подкрепа на МВР“ по случая на Боян Максимов.

Интересно, като е такъв престъпник, защо все още се разхожда на свобода?
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://www.youtube.com/watch?v=1g6MeYuXj4g&feature=share&list=PL71CFB405BE9EF36D

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "След „селски глупак” фотографът на спящите полицаи стана и „абсолютен престъпник”!"

  1. поп кръстю   02.11.2012 at 17:20

    Вице премиерът потвърди, че по случая на Боян Максимов Варненската Градската Прокуратура действа като „ Бърза Помощ “ за замазване гафовете на милиционерите . Интересно, като е такъв престъпник, защо все още се разхожда на свобода? НоКомунистите нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили, независимо дали се обявяват за „Европейско Развитие на България“ или за „16-та република на СССР“. И това ще продължи до пълната победа на „здравите сили”, тъй като здравият разум отдааавна си е хванал самолета . . .

    Отговор
  2. Методи   02.11.2012 at 20:25

    Ако не беше скапаната и корумпирана магистратска мафия, тоя наркопласьор отдавна щеше да е в панделата! Нова нагло и просто копеленце наистина е абсолютен престъпник!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *