Синът на Йоско пое бизнеса с дрога на баща си!

Йосиф Йосифов - Костинбродския

  Иван, синът на страшилището в подземния свят Йосиф Йосифов – Костинбродския, е наследил престъпния бизнес на баща си. Източници от ъндърграунда разкриват, че от 2-3 месеца насам бандата на Малък Йоско навлиза агресивно в търговията с дрога в столицата и че вече контролира значителен дял от пазара на наркотици.

27-годишният Иван е начело на стройна организация за търговия с дрога, в която се подвизават над 15 души. Половината от хората, които продават наркотици за Иван Йосифов, доскоро са били част от бандата на баща му.

След като Йоско Костинбродския бе арестуван в Гърция и екстрадиран в България, най-верните му хора са минали на подчинение към сина му, твърдят информирани.

Сборният пункт на шайката на Малък Йоско е в пицария в столичния квартал „Борово“, която е собственост на мастит наркодилър с прякор Иляка. Допреди 4 години Иляка бе част от структурата на Христо Вартерян – Ицо Исуса, но след като люлинският наркобарон офейка от страната, Иляка преустанови престъпния си бизнес и отвори пицария и ресторант в София, за да узакони парите си. Към днешна дата обаче Иляка отново е на „ти“ с наркотиците, като зарежда с кокаин, марихуана и амфетамин организацията на Малък Йоско. 

В бандата ръководна роля има и друг наследник на мастит престъпник – Йордан Йорданов, син на Ивайло Богьовеца, дясна ръка на Йоско Костинбродския. „Дани Малкия ръководи наказателна бригада от 6-7 човека, която инквизира конкурентни дилъри на наркотици в столичните квартали „Борово“, „Красно село“ и „Овча купел“. Само за последния месец има няколко жестоко пребити дилъри на дребно ниво“, твърдят запознати. В криминалната организация на сина на Йоско Костинбродския се открояват бандити с екзотичните прякори Гълъба, Квазимодото и Шака Зулу.

Синът на Йосиф Йосифов попадна в полезрението на антимафиотите още преди 3 години, когато бе установено, че търгува с наркотици под шапката на баща си. Докато Йоско се укриваше в Солун, наследникът му въртеше бизнеса с дрога в София и в околностите.

Баща и син обаче се изпокараха заради бившата прокуристка на Общинска банка Радостина Димова, главен счетоводител в десетки фирми на олигарха Христо Ковачки. Докато Йоско се укриваше в южната ни съседка, синът му Иван се залюби с любовницата на баща си Радостина. Узнал за невероятния любовен триъгълник, Йосифов привика счетоводителката на Ковачки при себе си в Гърция, след което й нанесе брутален побой. След като бе докарана в софийска болница от авери на Йоско Костинбродския, премазаната от бой и остригана нула номер гангстерска любовница разкри на ченгетата къде точно се укрива Йоско. Така извергът от костинбродекото село Безден бе арестуван и екстрадиран в България.

Някои подозират, че в залавянето на Йоско пръст има и синът му Иван, който искал да завземе престъпния бизнес на татко си. Източник от МВР обаче опровергава тази мълва: „Това не е вярно – напротив, бащата и синът са изключително близки. Иван ходи всяка седмица на свиждане на баща си в ареста и му дава отчет за всички свои действия“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *