Синът на естрадната певица Кристина Димитрова пипнат да източва кредитни карти

Кристина Димитрова и синът й

  Кристина Димитрова отчаяно се опитва да замете под килима неприятна история, рушаща имиджа й, граден с години. Преди няколко месеца синът й Димитър бе арестуван в Германия и му бе повдигнато обвинение за източване на пари от банкомати, съпътствано ловки кредитни измами. Неотдавна момчето е било осъдено, научихме от сигурен източник. Той ще лежи ефективно в затвора за цели 4 годни.

Скандалът с наследника на певицата гръмна миналото лято. Тогава Димитър бе внезапно арестуван с обвинение, че източва кредитни карти и участва в престъпна мрежа за отклоняване на чужди финансови средства. Бандата, в която момчето членувало, правила няколко десетки удара на седмица. Предполага се, че са източили стотици хиляди евро.

Кристина Димитрова с Иван Тенев и синът им

След задържането си близо 24 часа младежът криел от известната си родителка за инцидента, но по настояване на адвоката в крайна сметка информирал родителите си какво точно се е случило. Притеснената Кристина едва не припаднала на телефонната слушалка, като чула шокиращата история. Тя така и не била наясно с какво точно се занимава свидната й рожба зад граница.

Като любяща майка, Кристина била убедена, че момчето й е при свои приятели, които му помагат да развива собствен бизнес. Вярвала, че всички те се познават от София и че лесно са привикнали към немския режим и дисциплина. Митко редовно звънял по телефона и обяснявал, че се чувства прекрасно и всичко му е наред. Сексапилната певица не допускала дори за секунда, че синът й може да се занимава с кражби и измами. Тя дори не се замисляла как едно младо момче ще живее нашироко въпреки, че няма официална работа. Пред родителското тяло синът обяснявал, че работи „нещо с компютрите“.

Затова и изненадата от внезапния му арест била пълна. Звездата на естрадата смятала, че наследникът й Димитър е задоволен финансово и едва ли би посегнал на чужда собственост, за да се облагодетелства. Тя отказвала да повярва, че момчето й е виновно и смятала, че е натопен.

Преди да замине за Германия, младежът имал сблъсък и с българските органи на реда, но винаги се отървавал невредим, защото бил от привилегированите деца на България, син на прочутия агент Тенев и на екссъпругата му Кристина Димитрова. И у нас, и в чужбина, близо 30-годишният мъж вършел едно и също нещо, скрито под добре звучащата дума „бизнес“. Ако се вярва на слуховете, от години оправният младеж търгувал със скриминг устройства. Димитър, по-известен сред приятелите си като Джими, предпочитал да го раздава бохем и да се радва на финансовата помощ на родителското си тяло. Всъщност той не желаел да ограбва уличните машинки и респективно банковите сметки. Просто се забавлявал с постиженията на техническия гений и искрено се радвал, когато „шашмата“ проработела. Така поне гласи елегантната версия.

В Германия обаче номерът не минал, защото повечето улици имали камери, а до банковите автомати задължително имало всевиждащо „око“ което сканирало с детайли престъпниците. Първо бил заловен авер на Митко, а след дни и той самият попаднал в мрежите на местните власти.

По време на процеса младежът признал вината си, с което си издействал и по-лека присъда. Така големият син на естрадната певица се сдобил с ефективна присъда от близо 4 години в германски затвор. Той е бил въдворен в пандиза преди няколко месеца.

В България Кристина Димитрова и Агент Тенев се опитват да прикрият скандала. Те заплашват със съд всяка медия, която дръзне да напише нещо по случая. След като Митко бе арестуван миналата година и се появиха информации по въпроса, естрадната звезда категорично отрече това да е истина и обвини журналистите, че разпространяват „фалшиви сензации“. След това предприе друга тактика – по никакъв начин да не коментира случая и да обяснява, че няма никаква информация по въпроса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *