Сатанисти потрошиха селско гробище!

Отново изпотрошиха гробище

Банда вандали съсипаха гробището на Димитровградското село Ябълково. Счупени са над 50 паметни плочи, алармира кметът на селото Ванчо Панчев.

Вандалите са трошили наред кръстове, надгробни плочи, снимки на починали, трошили са вази и саксии. Кметът смята, че деянието е извършено в неделя.

Първа на страшната гледка се натъкнала възрастна жена от селото, дошла да почете гроба на свой близък. Бабата веднага се обадила на кмета, а той в Районното полицейско управление град Димитровград.

От там веднага реагирали и изпратили оперативна група, която  вече е огледала на мястото. Специалистите са на мнение, че паметниците са сваляни с ритници, понеже имало следи от обувки по тях.

Тъкмо тези следи ще издадат извършителите, заканват се органите на реда. Кметът мисли, че делото е извършено от дрогирани или пияни тийнейджъри. При всички случаи не е на етническа основа, защото са трошени паметници както на българи, така и на роми и турци. Най-правдоподобната версия засега е, че позорния вандалски акт е дело на сатанистка секта.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/piOnDkkDfqc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *