Самоубилият се студент Марио Нушков дарил цялото си имущество на фондация “Мечта”

Марио

Благоевградските ченгета проверяват документацията на мистериозно загиналия преди няколко дни младеж. Студентът според официалната версия се бил самоубил.

Благоевградчанинът Марио Нушков бе открит мъртъв близо до село Бистрица. Веднага след неговото намиране изкочиха няколко зловещи версии, но най-правдоподобна е тази, че младежът се е простил с живота си,  заради ученията, които посещавал във фондация “Мечта”, оглавявана от учителя по психология в Езиковата гимназия в Благоевград.

След като сектата го привлякла в своите редици, Марио станал техен дарител. Относно тази фондация има съмнения, че използва хватки, типични  за сектите.

Росен Ангелов

Близки на починалия разказаха, че в конфискувания от униформените дневник Марио писал, че вече имал нов живот и е безсмъртен.

Откакто влязъл в сектата младежът ужасил близките си с твърдението, че вече е част от природата и земята.

Преди да попадне в лапите на секстантите, студентът бил нормален младеж, но преди две години животът му се променил коренно на 180 гадуса.

Ставайки  доброволец във фондацията, той продал всичко, което имал и започнал да се облича семпло. Разследването продължава.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/PvUZ2hLyYSY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *