Русата Златка: Оставих Куката, защото е гол като шушляк

Златка Райкова
Златка Райкова

  Поредната акция на МВР под ръководството на Цветанов, която претърпя провал, е срещу плевенския наркобос Камен Балбузанов – Куката.

Той минава за човек на Христофорос Аманатидис – Таки и стана известен покрай връзката си с Русата Златка.

Куката беше арестуван в зрелищна акция през юни 2012 година заедно с шефа на фенклуб „Левски-Запад“ Антон Калчев – Застраховката и Кирчо Руския. Последният се смята за наследник на наркобизнеса на Таки по морето.

След края на връзката на Куката с Русата Златка, за което вече бе писано в пресата, бандитът се е простил и с териториите си в престъпния свят, твърдят източници от подземния свят.

Камен Балбузанов - Куката
Камен Балбузанов – Куката

След ареста му е обявен за човек на Таки, но доказателства за това не са открити и разследването е в задънена улица. Дори се очаква скоро да го прекратят както срещу Куката, така и срещу останалите от престъпната група, за каквато бяха обвинени от бившето ръководство на ГДБОП.

Куката е на свобода, но вече е далеч от блясъка на престъпната си слава, свидетелстват негови познати. Закъсал е и с парите и се принудил да продаде една от лъскавите си лимузини, с които се перчеше преди време. Куката имал няколко коли, но те се водели на различни подставени лица.

Изтласкан от бизнеса с наркотици след бягството на Таки, Куката започнал да помага в дребния бизнес на братята си в Плевен и все по-рядко идвал в София.

„Златка го остави, защото е гол като шушляк. На него обаче му е все тая. Откакто са се разделили, обръща повече внимание на жена си, а и той винаги е имал успех на нежния фронт“, разказва негов познат от времената, когато е един от лидерите в престъпния свят и доверено лице на Таки.

Русата ЗлаткаДнес Русата Златка открито се появява с кикбоксьора Георги Валентинов от Стара Загора и по нищо не личи, че й е мъчно за голямата любов Камен. Новият й възлюбен е с няколко години по-малък от сек*бомбата, но това явно не притеснява и двамата.

Откакто е Г-н никой сред бандитите, Куката започнал да живее и по-спокойно. Съмненията, че е бил агент на полицията обаче, продължават да висят. С негови съмнителни показания беше осъден Георги Петков – Дачи. Куката оцеля при опит за атентат срещу него в Плевен и две години по-късно разпознал по телевизията стрелеца – Дачи. Последният беше арестуван по делото „Килърите“, но така и не застана на подсъдимата скамейка.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Русата Златка: Оставих Куката, защото е гол като шушляк"

  1. azzzzz   23.10.2013 at 17:59

    stiga ste pisali gluposti ve4e be nevi li e sram sas vashia lajliv sait ….

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *