Роми опитаха да крадaт основите на Дунав мост за старо желязо!

Дунав мост

Трима цигани бяха заловени от патрул на Гранична полиция да режат железните основи на Дунав мост.

Апашите са успели да разрежат укрепителния стоманен лист около една от колоните на моста. Един от крадците на старо желязо даже бил издирван на държавно ниво. Заради засушаването, крадците лесно се добрали до стоманената основа на моста. Мургавите ни събратя дори изкопали окоп, дълъг 4 метра и дълбок 1,5 за да пренесат желязото по-лесно.

Всъщност това не е единственото и първото посегателство над Дунав мост, оказва се, че на полицаите доста често им се налагало да бранят съоръжението от нашите мургави сънародници. Цигани са били залавяни и друг път да режат железни части от него.

Добре дошли в България

Не рядко ромите ползвали и лодки за да се докопат до плаващите навигационни знаци и указателни табели по реката, осигуряващи безопасността на корабоплаването по Дунав. На място пристигнали и експерти от Национална компания „Железопътна инфраструктура”. След проверка на основите от там заявиха, че за сега нямало опасност за сигурността на моста, но при пълноводие на реката е възможно да се подкопае защитния насип на колоната.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/F6v-fd1J5gQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *