Рак вади Йоско Костинбродския от затвора

Йосиф Йосифов - Йоско

  Йосиф Йосифов – Костинбродския, един от знаковите гангстери на прехода, може да напусне килията на следствения арест в София, ако лекарски преглед установи, че страда от онкологично заболяване.

Преди дни адвокати на изверга от костинбродското село Безден са пратили молба до съда да бъде разрешен диагностичен преглед на Йоско в специализирано здравно учреждение. Йосифов се съмнявал, че е пипнал рак на стомаха – имал типичните симптоми. Затова настоявал да бъде прегледан и да се подложи на медицински изследвания. Магистратите почти сигурно ще разрешат прегледа на Йосифов, а полицаи се усъмниха, че Йоско се опитва да се измъкне чрез мнимо заболяване от затвора.

Йоско Костинбродски, дирен в Интерпол по искане на родното правосъдие, бе арестуван преди месеци в Солун заедно с още двама свои съратници. Антимафиотите от Гърция откриха значителен оръжеен арсенал в дома на страховития бандит и стартираха проверка дали с оръжията нашите гангстери са извършили убийства в южната ни съседка. Йоско бе осъден на 40 месеца затвор в Гърция, които обаче ще излежи в България.

У нас Йоско бе разследван за серия поръчкови убийства, като сред жертвите му се сочат Филип Найденов – Фатик и хърватският наемник Иван Може. Срещу Йосифов обаче е повдигнато обвинение единствено за наркоразпространение, според прокуратурата опасният рецидивист е шеф на организирана престъпна група за търговия с наркотици.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *