Пришиха на “Килърите” покушението над Емил Кюлев и още няколко убийства!

Емил Кюлев

  След трите доживотни присъди по делото „Килърите“ на Петър Стоянов – Вожда, Васил Костов – Кеца и Георги Вълев МВР се подготвя да ги сготви“ за поне още 6 убийства от времето на прехода. Някои от престъпленията са от периода, през който Бойко Борисов е бил главен секретар на МВР, научихме от запознати с разследването. Сред тях са разстрелите на банкера Емил Кюлев, бившия шеф на Локомотив“ (Пловдив) Александър Тасев, волейболния спонсор Красимир Каменов, Димата Руснака.

Сценарият трябва да се задейства два-три месеца преди изборите, за да може правителството да си осигури международно доверие и повече гласове, като изтъкне как се бори с престъпността.

Процесът "Килърите" завърши с тежки присъди

„Сега ще извадят студените досиета с неразкритите убийства от прехода. Докато ГЕРБ са на власт, ще използват всяка възможност, за да се похвалят, че са разкрили покушенията, заради които Европа ни критикува, че не се работи по тях. Докато правителството държи съдебната система в ръцете си, ще се случват още безобразия. Един ден България ще плаща много пари за обезщетения заради своеволията на Цветан Цветанов и послушните му прокурори“, разказва източникът ни.

Емил Кюлев бе застрелян през 2005 г. на бул. „България“. Разследването за убийството му е задънена улица и МВР няма никакви данни за извършителя и поръчителите на покушението. Покрай връзката на Георги Вълев с уреждане на финансови взаимоотношения с него той най-вероятно ще бъде обвинен за поръчител на убийството му, което според източниците ни няма да издържи в съда, но ще свърши работа за изборите.

Васил Костов – Кеца, който е бил бодигард на Бай Миле, ще бъде свързан между бившите съдружници на Бойко Борисов в СИК и последвалите от тази война убийства на Стоил Славов и Димата Руснака. За Петър Стоянов – Вожда ченгетата трескаво търсели каквито и да е доказателства за връзка с убийствата на спортни деятели като Александър Тасев и Красимир Каменов.

„В момента съшиват с бели конци обвинения, на каквито достатъчно се нагледахме напоследък. И жалкото е, че всичко се прави заради изборите“, твърди източникът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *