Пребиха убиеца на Мирослава от Перник!

Марио Любенов – Заека

Според неговата съпруга, Марио бил подлаган на системен тормоз. Миглена, както се казва жена му, сподели, че той е бил нападнат и пребит по особено брутален начин в психиатричната клиника на затвора, където е задържан.

Соченият за убиец на 17-годишната Мирослава бил с множество охлузвания и счупен нос. Заека отслабнал с десет килограма, откакто е зад решетките. Като главна причина за това, жена му сочи лошата храна и ужасните условия в килията.

Миглена е категорична, че зад решетките са съсипали здравето на мъжа й. Мизерията, където е задържан Марио е толкова ужасна, че като че ли на това място е събрана цялата мизерия на земята.

Мира

Съпругата още е категорична, че обвиненията за убийството на Мирослава са абсурдни и припомня, че той всъщност е получил пет години за принтиране, а не за фалшифициране на банкноти.

Семейството на Заека е силно притеснено за живота и здравето на роднината си. Даже подали жалба до Върховната прокуратура във връзка с това. Но и до ден днешен нямат отговор на молбата си.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/EV7FFAKlfbM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *