Пребиха страшилището Илиян Версанов

Мутрите на Сако помляха Илиян Версанов послед бял ден

  Наркобосът Илиян Версанов е бил жестоко пребит, научихме от очевидци. Фаталната сцена се разиграла в началото на месеца в центъра на София. Тогава Версанов бил нападнат от две мутри от обкръжението на циганския наркобарон Стефан Бонев – Сако на паркинга на „Макдоналдс“ на булевард „България“ в близост до НДК.

Мелето се разиграло по обяд пред очите на десетки свидетели, в това число и майки с деца. Хората на Сако направили капан на Версанов. Той бил причакан до заведението за бързо хранене, след като провел среща със свои хора.

За да не бие на очи, Илиян Версанов бил с овехтяла бяла баничарка. Компания му правили двама гардове – мъже по над 120 кила единия. Въпреки, че били с един по-малко обаче, хората на Сако са атакували брутално враговете си. Илиян Версанов бил изваден от баничарката и ритан като куче на земята. Мутрите му са направили бегъл опит да го защитят, но след като се видели насочен срещу тях нож, се шмугнали в колата и дори се заключили.

След серия от ритници и юмруци на Версанов било съобщено, че е инквизиран заради 10 000 лева които отблизо година не е върнал на Сако. Парите били за хероин, който ромският бос дал на консигнация на колегата си от наркобизнеса. Илиян Версанов обаче изпържил мургавия гангстер и не отчел нито стотинка от продадената дрога.

Стефан Бонев - Сако

Стана ясно, че Версанов не е подал оплакване в МВР след побоя, който му е нанесен. От „Макдоналдс“ обаче предали видеозапис с кадри от бруталния побой на МВР и така ченгетата узнали за нападението над него. Криминалистите са установили, че инквизиторите на Илиян са разбойници от столичния квартал „Хаджи Димитър“.

След боя охраната на Илиян е уволнена и заменена с трима нови бодигардове. Оперативни данни на службите сочат, че старият герой от подземния свят, който преди години беше най-големият враг на Димитър Вучев – Демби и Антон Милтенов – Клюна, прави опити пак да бъде фактор на наркопазара в София.

Версанов се опитва да завземе южните територии на Христо Байков, за което е получил подкрепата от новия си господар Йордан Йорданов – Дани Малкия. Той е син на сочения като поръчков убиец №1 Ивайло Симеонов – Богьовеца, който пък е дясна ръка на арестувания престъпник от Костинброд Йосиф Йосифов – Йоско. В ГДБОП има данни, че Богьовеца е отговорен за цели 18 убийства случили се в България през изминалите 10 години.

Дани Малкия е в една група заедно с Вергил Славов, Пламен Симеонов, Георги Гълъбов – Скинаря, Иван Йосифов – Ванкатал, който е син на Йосиф Йосифов – Йоско, Кристиян Тодоров, Николай Рашков – Кокошката, Александър Йорданов – Сашко и сърбин с прякор Радето.

Бандата продава хероин, амфетамини и канабис в района на Костинброд, в столичните квартали „Люлин“ и „Надежда“ и в село Искрец, община Своге.

Полицейски източници разкриват, че Дани Малкия контролирал на 100% продажбата на хероин, амфетамини и марихуана в столичния квартал „Света Троица“.

Отговорникът за дилърите там е лице с прякор Шекера, който е пряко подчинен на Малкия. Освен в „Света Троица“ синът на Иво Богьовеца се е разпрострял и в кв. „Красна поляна“. Това е станало, след като в началото на годината при полицейска акция в квартала бяха арестувани предишните топ местни дилъри Коста и Боло. Според актуални данни на службите Йордан Йорданов ръководи и търговията с хероин в циганската махала „Татарли“.

Илиян Версанов сам си е предложил услугите на костинбродската банда, след като дълги години беше отпаднал от голямата наркоигра. Той обещал на Малкия, че е в състояние да превземе позициите на Христо Байков.

Оправданият наскоро по дело за побой и рекет гангстер ръководи към днешна дата около 20 дилъри, които продават хероин в столичните квартали „Лагера“, „Белите брези“, „Красно село“ и „Хиподрума“. В ъндърграунд средите реномето на Байков е почти нулево поради няколко причини. Едната е, че е залял пазара с разреден хероин, а втората – публично се хвали, че работи с полицията.

Източници от ъндърграунд средите разкриват, че Илиян Версанов е натрупал самочувствие, че може да стане пак голям играч в наркотиците, именно след като е започнал да работи съвместно с Дани Малкия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *