Появи се и жена – наркобос у нас!

Дани Дъмпела, който бе посочен като човека, наръгал Благой Иванов - Багата в „Домби", е в обкръжението на наркобоса Ради Ланчето
Дани Дъмпела, който бе посочен като човека, наръгал Благой Иванов – Багата в „Домби“, е в обкръжението на наркобоса Ради Ланчето

  Наркотрафикантът Радмил Ранов – Ради Ланчето, който е дясна ръка на актуалния бос в дрогата Росен Стъкларя, е разширил бизнеса си, като е отворил и два бардака, разкрива пред журналисти негов бивш сподвижник.

Пред най-близките си Ланчето не криел, че мечтата му е един ден да измести от престола Стъкларя. Неговият пример бил Таки, в чиито бригади Радмил тръгнал от най-ниското ниво, а вече се издигнал, заедно с Веселин Христов – Весо Паяка, до един от полковниците в бригадата на Стъкларя.

Нов момент в дейността на Ради Ланчето е, че вече е пуснал два бардака. Единият клуб за проститутки се намира в апартамент в „Люлин 6″, а адресът на другия се пази в най-дълбока тайна и труженичките в него обслужват клиентите само по домовете им. Според източниците ни повечето от момичетата били доведени от Хасково.

Проститутките били под ръководството на известния лейтенат Мартин Хахото. След публикацията ни в миналия брой той наредил на подчинените си да го наричат вече Кукуто, твърдят запознати. За да се скрие временно, се изнесъл и от дома си край хотел „Рила“ и отишъл да живее в Бояна.

Дани СтъкларяНепослушните момичета от двата бардака били наказвани с тежки извращения лично от Хахото – Кукото. В клуба в „Люлин 6″ са монтирани камери, които заснемат забавленията на клиентелата, която нищо не предполага. Записите се съхраняват от самия Мартин, който от своя страна се отчита за тях директно на Ради Ланчето.

Самият Радмил непрекъснато попълвал бригадата си с нови попълнения улични пласьори. Те са дръпнати от Темерута, Сако, Късоръчко, Джуката, Жабата и други нашумели преди време имена.

След като му пораснала работата, Ланчето започнал да се движи с тежка свита приближени. Въпреки че от години не живее със законната си съпруга Ани, тя и досега била един от най-близките му сътрудници. На нея директно са подчинени наркодилърите в оборотния Студентски град.

Това е новост у нас – за пръв път жена дирижира наркотиците на толкова висока позиция. За сигурността на Ланчето се грижат ММА боецът Велко и бургазлия с не по-малко страховита външност, наричан Щангата. Ланчето разрешил набодигардовете си в свободното време да пласират наркотици в Студентския град.

Като истински баровец Радмил никога не носи в себе си телефони, описват го хора от кохортата му. За мобилните му комуникации се грижи личният му секретар Златан, известен като Злати.

В най-близката орбита до Ради Ланчето са и две доста известни имена: Даниел Стефанов – Дъмпела и Кирчо Руския. Двамата нашумяха покрай наръгването на ММА бореца Благой Иванов – Багата. Според източниците ни те са повече приятели в забавленията, отколкото бизнес партньори на Ланчето.

С тежки задачи обаче е натоварен Цецо Педофила. Прякорът му е лепнат, защото е съден за педофилия.

За него работят четирима дилъри, които имат свои отделни пласьори, пуснати по улиците. Ланчето държи изкъсо и най-големия пазар край морето – Варна. Сред по-известните му дилъри там, освен Сашо Бопаджията, са Дюлгера и Мартин Стрелеца, който отговаря само за кокаина.

Столичният квартал „Сердика“ е в ръцете на Любо Гърбата. Той има над 20 дилъра за трева и амфетамини. Всички те са непълнолетни. Гърбата наемал не случайно само дечурлига. Заради крехката си възраст те не могат да бъдат вкарвани в ареста и така няма опасност от издънки.

Ацето работи в „Люлин 2″. Неговата стока е хероинът и наскоро се хвалел,че отчита огромни количества. „Люлин 3″ е в ръцете на лейтенант от бригадата на Ланчето с прякор Руснака. Негови отговорници са двама братя – Голямата и Малката Питка.

Ицо Полицая е пуснал дилъри в „Обеля“ и някои части от „Люлин“. Той е бивш служител на МВР и според източниците и сега прави връзката между ченгетата и Ради Ланчето. Бил е задържан с 2 кила трева край Дупница преди време, но се е измъкнал само след 24 часа от килията. „Считайте с какви покровители е“, подчертават източниците ни.

В „Син Сити“ и „Найт Флайт“ се чува думата най-вече на двамата братя, наричани Гаргите. Едната Гарга пътува в ауди, а другата в мерцедес S класа. Зад гърба им стоял висш полицай с инициали С.Т., който е служител в 9-то РПУ. Гаргите пласират единствено и само кокаин.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *