Полицаи от ГДБОП мамят Златко Баретата, че знаят кой е поръчителят на покушението!

Златомир Иванов - Баретата

  Златомир Иванов – Баретата е имал контакт с ченгета от ГДБОП, се разбра от медицински лица в „Пирогов“.

Негови приближени също потвърдиха тази новина. Баретата обаче бил неконтактен и само слушал това, което му се говори. Според нашия източник тримата полицаи, които са го посетили, се опитвали да го убедят, че знаят кой е поръчителят на покушението срещу него.

Баретата бе прострелян от снайперист пред Съдебната палата в София, докато отива на делото срещу него като ръководител на група за разпространение на наркотици.

Васил Костов

„Ченгетата играят старата си игра от времето, когато Бойко Борисов беше главен секретар. Възползват се от всяка ситуация, за да настройват хората един срещу друг.

Сега са изказали съмнения, че поръчителите са Алексей Петров и негови приближени, което е пълно безумие. Точно на Петров като съветник в ДАНС се дължи разследването срещу Баретата и затова той е на съд. Целта им е да избухне конфликт между Златко Баретата и Петров, а такова нещо между двама бивши командоси не е лесна работа. Всъщност те не знаят нищо за поръчителя и извършителя и едва ли ще се стигне до резултати. Нямат сметка да разкриват нищо, за да могат да плетат интригите си“, разказва източникът ни, който е в обкръжението на Златомир Иванов.

Той припомня как от 2001 до 2005 година, когато Бойко Борисов е бил главен секретар, са се плели най-много интриги в престъпния свят. Те съответно са довели до десетки трупове.

„Идва някой бандит при Бойко Борисов и му казва: „Знаете ли кой стреля по мен, кой ми заложи бомбата, кой ме е поръчал… Онзи казва: „Знам, но не мога да ти кажа“. Е, след десетина минути му казва, уж заради настоятелното питане. Посочва някого с пръст: „Той е“. И след това тръгват да се стрелят, а истината е съвсем друга. Знам, че и в убийствата на бившите му ортаци в СИК – Бай Миле, Стоил Славов и Димата Руснака, имат пръст подобни интриги. Тук много може да говори Васил Костов който е в ареста с „Килърите“. И той ще го каже рано или късно, но сигурно няма доказателства“, разказва възмутен източникът ни, който макар да признава, че не е света вода ненапита, твърди, че никога не би направил долна интрига с цел убийства.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *