Пловдивски кръчмар преби две момичета – направили му забележка!

ресторанта в Пловдив

Чорбаджията на ресторант „19-и век“ в Пловдив наби две девойки, защото му направили забележка, че преминал на скорост през пешеходна пътека с колата си.

Известният на пловдивските ченгета Иван Димов – Джонито е арестуван късно вечерта около 21:30 часа. Случката се разиграла на кръстовището на бул. „Руски“ и ул. „Гладстон“. Девойките пресичали, когато наглецът за малко да ги прегази на пешеходната пътека.

След кратка размяна на реплики, светофарът дал зелена светлина и баровецът продължил по булеварда. Но явно засегнат на чест, дал рязък завой, като отново влязъл в нарушение и се върнал при децата. Бабаитът се нахвърлил върху тях и с юмруци и ритници започнал да защитава наранената си чест.

Мъжагата съборил едното девойче и го подхванал с пестници на земята. За щастие в помощ на беззащитните момичета се притекъл случаен минувач, а не след дълго бабанката е задържан от полицията.

Случката предизвика широк обществен интерес, защото хората не вярват, че при тази корупция в съдебната система, Джонито  ще си понесе заслуженото. По-вероятно е да осъдят момичетата, за хулиганска проява, коментират интернет потребителите!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DPiObbsTtIQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *