Пешо Сумиста се гаврил сексуално с манекенки!

Петър Стоянов - Сумиста

  Босът на „Килърите“ Петър Стоянов – Сумиста е играл ключова роля в секс империята на Росен Чолов – Чолата. Преди да бъде арестуван като началник на банда за поръчкови убийства през пролетта на 2009-а, Сумиста бил един от неформалните шефове на модната агенция „Еф Ейч Уан“.

Сумиста прибирал отчисления от проституиращите манекенки, тъй като в дълъг период от време отговарял за сигурността в модната централа на Росен Чолов. Разбойникът даже играел функцията на „кастинг директор“ и през годините лично завел няколко хубавици във „Визаж“ и в „Еф Ейч Уан“, за да проституират за него.

170-килограмовият гангстер често прилагал брутално насилие срещу манекенки, които не искали да продават телата си срещу заплащане. В бургаската полиция все още пазят в архива си „модното“ досие на Пешо Сумиста. През есента на 2000 г. босът на „Килърите“ е арестуван в бургаския квартал „Сарафово“ след жалба, подадена от 19-годишната тогава манекенка Калина М.

Момичето имало договор с модна агенция от Бургас, но през лятото на 2000 г. било склонено да парафира контракт с „Визаж“ от Пешо Сумиста. Като модел на агенцията на Евгения Калканджиева, Калина била ангажирана за хостеса в Слънчев бряг. Вместо да раздава рекламни брошури на туристи, наивната девойка била принудена да прави секс срещу заплащане.

След тази случка Калина М. поискала да разтрогне договора си с модната централа – първоприемник на „Еф Ейч Уан“. Момичето отказало да пътува до София и си останало в родния Бургас. По телефона обаче й се обадил Пешо Сумиста, който обявил, че Калина дължи неустойка от 20 000 лева. Седмица по-късно манекенката се срещнала с боса на „Килърите“ в кафене в Бургас.

170-килограмовият изверг пребил жестоко младото момиче пред очите на десетки посетители.

В бургаската болница Калина събрала смелост да подаде жалба срещу Петър Стоянов, тъй като той я заплашил, че ще отнеме силово апартамента на родителите й в Несебър. На 24 септември 2000 г. Пешо Сумиста е арестуван в Бургас за побой и рекет. Дни по-късно Калина оттегля жалбата си срещу боса на „Килърите“, но все пак постига малка победа – договорът й с „Визаж“ е разтрогнат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *