Още един зловещ инцидент в “Домби бар” с трагичен край за наркобандита Наско Гаргата

Благой Иванов - Багата

  Пореден кървав инцидент в най-опасното заведение в София – свърталището на мутри „Домби бар“, завърши трагично за един от актуалните улични разбойници в столицата. Само няколко месеца след като самбистът Благой Иванов – Багата едва не бе убит там, подземната дупка записа в кървавата си хроника още един зловещ инцидент. Този път обаче над случая е спуснато гробовно мълчание.

В касапницата, състояла се миналия четвъртък в „бункера на мафията“, както мнозина наричат чалга дискотеката на централния столичен булевард „Граф Игнатиев“, тежко пострадал е наркодилърът Наско Гаргата. Той е доскорошен съратник на гангстерския бос Алексей Петров.

Наско Гаргата бере душа в „Пирогов“ след фатален за него сблъсък с наказателна бригада от „Люлин“, подчинена на Кирчо Руския – наместник в търговията с дрога на Христофорос Аманатидис – Таки. Шестима биячи на люлинския наркобос са нахлули през нощта в „Домби бар“ и са измъкнали насилствено от едно от сепаретата Гаргата, който пиянствал с двама свои приятели. Клетникът бил затворен в тоалетната, където биячите го инквизирали 4-5 минути.

Столичният "Домби бар"

Когато агресорите напуснали „Домби бар“, Наско Гаргата лежал в локви кръв и в безпомощно състояние в кенефа. Бандитът бил откаран в болница от своите приятели, а според мълвата, която се носи в ъндърграунда, разбойникът бил наръган с нож в бедрата, а двата му крайника и ръцете били натрошени като солети.

Жестокото меле в „Домби бар“ удивително прилича на кървавата касапница в „бункера на мафията“ от 25 февруари, която по чудо не отне живота на самбиста Благой Иванов – Багата. Интересен детайл е, че Багата бе наръган с нож в сърцето от Даниел Стефанов – Дъмпела, който бе част от наркоструктурата на Кирчо Руския. Заради това обстоятелство мнозина предполагат, че свадата между компанията на Багата и свитата на Дани Дъмпела е избухнала заради наркотици. След гангстерското меле властите се зарекоха да затворят завинаги най-опасната дупка на София „Домби бар“, но само след 2 седмици чалга барът отново отвори врати. Защо ли?

Скорошната наказателна акция на бригадата на Кирчо Руския срещу наркодилъра шанаджия Наско Гаргата показва, че нищо не се е променило – гравитиращи около Таки бандити се стремят да налагат силов монопол в търговията с дрога, а заведения, функциониращи на ръба на закона, не само че не са затворени от компетентните органи, но продължават да бъдат арена на мутренска агресия.

Наказателната акция срещу Наско Гаргата, който в последните 5-6 месеца се сдоби с репутацията на един от „независимите“ дилъри на кокаин в София, съвпада с излизането на свобода на Кирил Киров – Кирчо Руския, престоял близо 3 месеца в ареста. Криминалистите предполагат, че наследникът на Таки лично е разпоредил кървавата саморазправа срещу шанаджията Гаргата, за да бъдат респектирани десетки други самосиндикални дилъри на кокаин, появили се в последните месеци след разтурянето на няколко гангстерски организации за продажба на наркотици.

Преди да се преквалифицира като търговец на дрога, Наско Гаргата гравитираше около Алексей Петров и Антон Петров – Хамстера. Кражби на коли, източване на кредитни карти, проституция и въоръжени грабежи – това е малка част от дейностите на Гаргата, който си партнираше с Дабата, Дарвин Дървото и Бокси, докато бе част от структурите на Алексей Петров. В края на миналата година обаче Гаргата бе отлъчен от редиците на „Октоподите“ заради злоупотреба с наркотици и некоректно отчитане на дивиденти към по-високите нива на мафиотския синдикат на Алексей Петров.

29-годишният Кирил Киров – Кирчо Руския, пък бе закопчан при акция на МВР срещу хората на Таки в средата на юни, която според думи на вътрешния министър Цветан Цветанов е респектирала „мастити наркобосове“. След задържането на Кирчо Руския бе оповестено, че гангстерът от „Люлин“ е номиниран от Таки за началник на кокаиновата му империя и че всяко лято Руския работи съвместно с Митьо Очите по морето. Тръгна и слух, че Кирчо е поел ангажимент към мафиоти да ликвидира съдия Владимира Янева и шефа на отдел „Контратероризъм“ в ГДБОП Валентин Цоновски, който обаче не се потвърди.

В началото на септември Кирчо Руския бе освободен от ареста, а наказателната акция на мутрите му срещу Наско Гаргата показва, че люлинският разбойник отново се стреми да наложи монопол в търговията с кокаин. От доста време насам в столичните заведенията дрога имат право да продават само люлинските дилъри на Руския.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *