Обеси се братът на Коце Ламята

Коце Ламята
Коце Ламята

  Огромна трагедия застигна семейството на Коце Ламята, известен в столичния хайлайф като бивш любовник на чалга звездата Азис. В сряда сутринта мускулестият здравеняк погреба в гробищата на Бакърена фабрика по-малкия си брат Евгени.

Родственикът на Коце Ламята е загинал по мистериозен начин, разкриват запознати с ужасната трагедия. В неделя към 10 часа сутринта жители на столичния булевард „Монтевидео“ в непосредствена близост до Нов български университет видели тялото на млад мъж да виси върху дърво в горичката пред висшето учебно заведение. Трупът висял на оранжево въже, а дошлите полицаи и лекари от Спешна помощ констатирали, че става въпрос за видимо самоубийство.

Костадин Йорданов – Коце Ламята и семейството му обаче не са намерили предсмъртно писмо и се съмняват, че става въпрос за самоубийство. „Евгени, братът на Коце Ламята, беше само на 29 години и изключително жизнерадостен – абсурд е да сложи край на живота си по толкова жесток начин“, потресени са след трагедията приятели на покойника. По-малкият брат на екслюбовника на Азис живеел в столичния квартал „Овча купел“ и се славел като изключителен купонджия. Младежът бил бисексуален – поддържал интимни връзки и с мъже, и с жени, и не се притеснявал от разкрепостеността си.

Братът на Костадин Йорданов -Евгени, дължал пари на криминални типове от кв. „Овча купел"
Братът на Костадин Йорданов -Евгени, дължал пари на криминални типове от кв. „Овча купел“

Преди няколко месеца Евгени преживял бурна любов с известен столичен коафьор, но двамата се разделили, след като фризьорът забърсал френски интериорен дизайнер. Според близките до самоубиеца обаче е малко вероятно младежът да е сложил край на живота си заради несподелена любов.

Сред версиите за смъртта на младия мъж фигурира и безпаричието. Казват, че братът на Ламята дължал огромна сума пари на криминални типове от „Овча купел“. Борчът бил натрупан от комар и наркотици. Бандитите може да са притиснали длъжника и в безизходица той да е поставил примка на врата си, допускат криминалисти. Съдебни експерти обаче са категорични, че братът на Коце Ламята сам се е обесил и не става въпрос за умишлено убийство, извършено от втори човек.

Ламята бил в шок от случилото се и ридал горчиво на гроба на брат си. На погребението не се появи бившият му приятел Азис. Преди няколко месеца Коце бе задържан с пакетче кокаин в центъра на София, но бе освободен ден по-късно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *