Обвиняват Йоско за убийството на Фатик!

Йосиф Йосифов - Йоско

  Срещу Йосиф Йосифов – Йоско ще бъде повдигнато обвинение за убийството на Филип Найденов – Фатик, научихме от източници от следствието. Службите разполагат със свидетел, който буквално ще закове престъпника с показанията си.

В момента Йоско се намира в ареста на Национална следствена служба, след като беше екстрадиран преди месец от Гърция, където се укриваше близо 3 години. Разследващите разполагали с категорични доказателства, според които Фатик е застрелян от групата на Йоско. В екзекуцията участвал и Иво Богьовеца, както и Асен Петров – Шаки.

Покушението срещу легендарния арабин стана на 19 август 2003 г. на кръстовището на булевардите „България“ и „Гоце Делчев“ в София. През септември 2003 г.

Филип Найденов - Фатик

Йоско беше арестуван и дори му беше повдигнато обвинение за разстрела на Филип Найденов. Заедно с него в ареста попаднаха Шаки, Богьовеца, Данаил Георгиев – Джаки Ръчичката, брат му Стефан Георгиев и Борис Арсов – Борчо.

Престъпникът от Костинброд полежа в ареста месец, след което съдии от Апелативния съд го пуснаха на свобода срещу парична гаранция от 2000 лв. Същото се случи и с останалите бандити. Част от тях обаче не можаха дълго да се порадват на свободата си. На 29 ноември 2003 г. Борис Арсов – Борчо беше намерен мъртъв в колата си „Фолксваген Голф” в квартал „Бояна“.

В главата му имаше дупки от два куршума. На 1 септември 2004 г. двама маскирани и въоръжени с пистолети и автомат пък нахлуха в кафене в квартал „Княжево“ и изстреляха над 30 досетмилиметрови куршума по Асен Петров – Шаки. Минути след това той издъхна. Впоследствие за това убийство бе съден и оправдан хърватският килър Иван Може.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *