Неуспешното отвличане на двамата бизнесмени – заради крадени автомобили!

Мистериозният екшън възроди ужаса от "Наглите"

  Престъпление с много неизвестни – така лаконично коментират столични антимафиоти неуспешния опит за отвличане срещу двамата бизнесмени Константин Атанасов и Огнян Дилов.

В понеделник сутринта трима маскирани и въоръжени гангстери атакуваха бизнес дуото в подземен гараж в столичния квартал „Витоша“ в близост до Симеоновско шосе. 50-годишният Константин Атанасов обаче изненадал агресорите неприятно след като извадил пистолета си и започнал да гърми срещу тях. Бандитите избягали, а часове по-късно от МВР обявиха, че според първоначални данни от разследването става въпрос за неуспешен опит за отвличане.

Бизнесмените, спасили се от отвличане

Опасенията, че зловещите терористи, които отвлякоха 10-годишната дъщеря на Брендо и я върнаха 47 дни по-късно след платен откуп, отново вилнеят, обаче бяха разсеяни от криминалистите. Източник от МВР разкри, че престрелката в подземния гараж е заради неуредени сметки между съмнителни баровци.

Нападнатите Константин Атанасов и Огнян Дилов са собственици на строителната фирма „Констанс“, а съвсем доскоро са държали автосервиз в Княжево. „Стрелецът Константин, който откри огън срещу маскираните нападатели, е бил управител на сервизна база и автокъща в Княжево, които са били проверявани заради съмнения, че са депо на крадени автомобили.

Има и съмнения, че в обекти, управлявани от Атанасов, са се извършвали ремонти на коли с цел застрахователни измами“, твърди източник от полицията.

Криминалистите разследват версията, че нападението над двамата бизнесмени е поръчано от автомафията.

Според друга версия Атанасов и младият му съдружник Огнян са атакувани заради дългове, натрупани от строителната им фирма.

Трета версия гласи, че двамата бизнесмени имали интереси в процедури по отчуждаване на имоти. Те купували парцели за жълти стотинки и впоследствие ги препродавали на държавата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *