Намериха умряла българка в Атина, но гърците не дават на децата й да я видят!

полиция

Според гръцките ченгета, жената се била самоубила, но роднините не вярват на тази версия. Жената била на 47 години от Видин и живеела дълги години в Атина. Изненадващо за нейните познати, тялото на Ваня Ангелова, както се казва дамата, било намерено в двора на кооперация в квартал Зографо в Атина.

Първа на зловещата находка се натъкнала сънародница на мъртвата жена – българка на име Таня. Жената, потресена от гледката се обърнала към управителя на блока, а той извикал униформените. В момента децата на умрялата жена- Калоян и дъщеря й Тамара са в гръцката столица, но още не са видели тялото на майка си.

Децата са възмутени от отношението на властите и даже вече се съмняват, че това е тялото на майка им. Странното е, че досега никой от нейните близки не я е виждал и е била извършена аутопсия без тяхното съгласие. За капак на това, тялото на жената било дадено на гръцка траурна агенция, която сега им търси 1300 евро, за да ги пусне да видят тялото.

Децата на жената

Гърците не се интересуват, че никой не ги е наемал от българска страна. А относно смъртта на жената, гръцките следователи работели по версията за самоубийство. Съдебните лекари установили, че травмите по тялото са предизвикани от падане от високо място, което те тълкували, че жената се е самоубила хвърляйки се от горните етажи на блока. Но приятелят на жената, Велизар Каменов не бил съгласен с тази версия.

Просто защото двамата били щастливи, не страдали от липса на работа, финансови или здравословни проблеми. Така за пореден път, българите, живеещи и работещи в Гърция са разбунени от поредния случай на насилствена смърт на сънародник.

В края на миналата година пак в Атина бе намерено тялото на председателя на българската общност, Росен Христов, а по-късно друг българин, Петко Атанасов бе зверски бит в центъра на Атина. Естествено и по двата случая няма никакво развитие, а роднините на Росен така и не успяха да съберат пари за транспорт на тялото му до България. Мила емигрантска картинка.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/qC14v2XpX9Q

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *