Митьо Очите се скри в съседна Гърция!

Митьо Очите

Ундърграунд героят Митьо Очите изчезнал безследно и в момента бизнесът му се ръководи  от сводника Станимир Дидов- Стамбата.

Напоследък несебърското плашилище Димитър Желязков- Митьо Очите почти не се появявал по клубовете и плажовете на Южното Черноморие. Според запознати, от няколко седмици Очите  се е потопил някъде. Явно за да не дразни прокуратурата и органите на МВР, мафиотсктият бос е минал в тотална нелегалност.

Близки до него пожелали анонимност, споделили, че Митьо Очите са се покрил в съседна Гърция, където гангстерът си е наел луксозен имот близо до един от ръкавите на Халкидики. От там Очите не изпускал от поглед ситуацията по Южното ни Черноморие. Връзката с боса, подчинените осъществявали чрез специални телефони.

Митьо

Така бизнес делата на Митьо са поети от верния му човек – сводника Стамбата. Да си припомним, че преди няколко седмици, килъри се опитаха да ликвидират въпросния сводник. Мълвата го сблъсква с хората на сливенския тартор Атанас Мъндев. Гангстерите се скарали, заради бардак в курорта Слънчев Бряг. Така при произтеклите обстоятелства гръмнали Стимбата  в  крака, той се разминал на косъм със смъртта.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/bPI_YkadbzA

Още сензации:

loading...

6 Отговора за "Митьо Очите се скри в съседна Гърция!"

  1. Pingback: hydroxychloroquine 300 mg

  2. Pingback: what is clomid pregnancy

  3. Pingback: how do you take aurogra 100mg

  4. Pingback: is hydroxychloroquine banned

  5. Pingback: tractor supply ivermectin wormer

  6. Pingback: cialis one a day with dapoxetine canada

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *