Митьо Очите даде на Кирчо Руския дрогата по морето

Митьо Очите

  Несебърският мафиот Димитър Желязков – Митьо Очите и тази година даде „на концесия“ търговията с кокаин по Южното Черноморие на люлинския наркобос Кирил Киров – Кирчо Руския.

Източници от ъндърграунда разкриха, че това лято в дискотеките в Слънчев бряг, Несебър, Поморие и Созопол кокаин ще имат право да продават единствено дилъри на Кирчо Руския, получили предварително „визи“ от Димитър Желязков.

Цената на 1 грам кокаин по морето е твърдо фиксирана на 160 лева, като от тези пари 20 лева ще прибират хора от организацията на Митьо Очите. Дилърите на Кирчо Руския пък са длъжни да зареждат стока единствено от Станимир Додов – Стамбата, която не се слави с доброто си качество. Това обаче било задължително условие Руския да бъде допуснат до пазара на наркотици по Южното Черноморие през летния сезон.

Кирил Киров - Кирчо Руския

Дебютът на Кирчо Руския като търговец №1 на кокаин на морето бе направен през лятото на 2010-а, когато Митьо Очите все още бе в затвора.

Следващото лято наследникът на Ицо Исуса също контролираше продажбата на бял прах в Слънчев бряг, макар непосредствено преди сезона да бе арестуван заедно с Димитър Желязков заради съмнения, че се гласи да ликвидира ченгето Валентин Цоновски. Сътрудничеството между Очите и Руския, изглежда, е изгодно и за двамата, тъй като ще продължи и това лято, констатират в ъндърграунда. Дилърите от Бургас и Несебър пък вече открито недоволстват от конкуренцията на софиянци и за първи път се готвят да се опълчат на боса си Очите.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Митьо Очите даде на Кирчо Руския дрогата по морето"

  1. Pingback: how to keto diet

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *