Митьо Очите вдига хотел върху дюна в Несебър!

Митьо Очите пак беснее по морето!

Димитър Желязков – Очите и Христофорос Аманатидис – Таки са заедно в Дубай. Двамата подземни босове са на среща за да уточнят последни подробности по мащабна сделка с недвижим имот. Както е известно, Христофорос Аманатидис е издирван от органите на правосъдието у нас и затова не се завръща в България.
Таки продава на родения в Несебър гангстер парцел от 4 декара до самия плаж в началото на града. На мястото, което видимо е разположено върху дюни, Очите щял да строи лъскав четириетажен хотел само за тузари с дебели портфейли.
Димитър Желязков вече е на свобода. Според независими наблюдатели през това лято той и неговите хора са се превъзбудили и го дават по-наперено в нощните дискотеки на Слънчев бряг.
Митьо Очите е знакова фигура в ъндърграунда. Той се води за подземен цар на Южното черноморие. Името му се свързва с търговия с наркотици и контрол върху проститутки. Преди 12 години срещу Димитър Желязков бе извършен опит за убийство в Несебър, при който загинаха съпругата му Тянка, брат й Славчо и охранителят Николай Бъчваров. Една от версиите на разследващите е, че атентатът е поръчан от тогавашния отговорник за наркотиците в СИК Евгени Стефанов – Женята, който няколко години по-късно бе разстрелян пред фитнес клуб в София.

Несебърските дюни са защитени с държавен закон! Но очевидно Очите е над тези неща!

ВИЖ ЗА КАКВО МЕЧТАЕ МИТЬО ОЧИТЕ! ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *