Митко Полицая праща биячи на самосиндикални жрици на любовта!

Митко Полицая

  Топ сводникът на мафиотската организация „Октопод“ Димитър Митров – Полицая е започнал истинска битка, за да си върне контрола върху столичните проститутки, се разбра от ченгета.

Това стана възможно, след като на 11 февруари тази година състав на Софийски градски съд пусна Митров от пандиза с мярка домашен арест. Решението беше потвърдено и от Апелативния съд на заседание на 19 февруари. Магистратите прецениха, че от задържането му през юни миналата година досега прокуратурата не е предоставила нови данни, които да дадат достатъчно основания сводникът да бъде оставен зад решетките.

Докато Митко Полицая беше в затвора, в София се възцари истинска анархия сред жриците на любовта. Елитни и обикновени проститутки масово започнаха да работят самостоятелно, без да се отчитат на никого. Немислимият безпорядък беше факт заради заключването на всички ключови играчи в проституцията. Миналата година белезници щракнаха на ръцете на Дани Обувката, Антон Петров – Хамстера, Митко Полицая и шефовете на модните агенции „Май Ейджънси“ и „Еф Ейч Уан“ Мирослав Йончев и Росен Чолов.

Дълго време в ареста беше и баш босът на престъпния свят Алексей Петров – Трактора.

Столични жрици на любовта натръшкани чисто голи при поредната спецакция

„Преди имаше стройна организация. Шефовете ни звъняха по телефоните, когато имат клиенти. След заключването им всички техми авери, които останаха на свобода, се изпокриха. Никой не ни търси за нищо, организациите им буквално се разпаднаха за ден“, оплаква се столична компаньонка. Повече от момичетата решили да продължат да правят секс за пари, но дори и да искали да се отмитат – нямало на кого. „Разчитаме основно на стари клиенти, на които имаме мобилните номера. Звъним им сами и им се предлагаме. Всяка от нас си държи по 5-6 баровци и се вижда само с тях“, обясни ситуацията столична пеперудка. Преди години тя работила за организацията на Антон Петров – Хамстера и Димитър Митров.

Новият метод се оказал далеч по-изгоден и за клиентите. Ако преди те са плащали по 1000 лв. на сутеньорите, за да им докарат елитно момиче, то сега давали само 500 лв. директно на жрицата. Проститутката реално не губи нищо, защото и преди е взимала същите пари, с разликата, че останалите 500 лева от сеанса отиваха за мафиотите.

Същият принцип важи и за евтините жрици. Те пък си пускали обяви в интернет сайтове и си докарвали чисти 100 лв. на сеанс. Обикновените курви се коалират по две или три и си наемали апартаменти, в които посрещат клиентите.

Митко Полицая обаче е решил да прекъсне порочната практика и пак да върне бизнеса в традиционното русло. Ден след като напуснал килията, гангстерът направил работна оперативка на всички управители на бардаците в жилището си в столичния квартал „Западен парк“. Дадени били насоки да не се допускат повече безотчетни курсове.

Така от седмица насам биячи звънят на проститутки, представяйки се за клиенти, а след като жриците идвали на адресите, започвал тормоз над тях. „Няколко момичета са пребити от мутри на Митко Полицая и Тони Хамстера, но нито една от тях не смее да пусне жалба в МВР“, признават ченгета.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Митко Полицая праща биячи на самосиндикални жрици на любовта!"

  1. koмар   10.03.2013 at 18:40

    прав е човека, не мои да бръмчат и да не се отчитат

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *