Митко Каратиста след боя в “Бедрум”: Защитавахме се, ако не бяхме дали отпор, щяхме да сме мъртви

Димитър Спасов . Митко Каратиста

  Млад и енергичен мъж, завършил висшето си образование в престижен лондонски университет, управляващ успешен бизнес – така вижда себе си 32-годишният Димитър Спасов. За останалите обаче охранителният бос и бивш зет на Стефан Софиянски е сред най-опасните и агресивни представители на ъндърграунда, вилнеещи безнаказано по заведенията.

Митко Каратиста, както е известен един от маститите собственици на охранителни фирми в страната (фирми на Спасов пазят хиляди декари земеделска площ чрез дългосрочни договори с десетки общини и крупни земеделци -б. а.), предизвика кървав бой в „Бедрум“ на Слънчев бряг миналата седмица, но макар в болницата да попаднаха няколко гардове и случайни посетители, Каратиста и хората му прекараха едва 2 часа в РПУ – Несебър.

Митко Каратиста с Елена Софиянска

„Аз също съм ранен в крака с нож, двама от моите приятели пък бяха пребити пред очите на полицията в Слънчев бряг от самозабравили се мутри. Защитавахме се, ако не бяхме дали отпор на преживяващите се като гангстери бодигардове, които ни нападнаха с ножове, палки и с пистолети, щяхме да сме мъртви. Повече няма да стъпя в „Бедрум“ – не от страх, а защото не искам да стимулирам с парите, които харча като клиент, мутренската икономика и нелегалните производители на опасни анаболи“, проявява духовитост Митко Каратиста.

Защо обаче все така се случва, че той и компанията му неизменно са замесени в масови каубойски сцени? „Имам своето обяснение – защото съм възпитан така, че да не мълча, когато стана свидетел на крещяща несправедливост. На моето място в „Бедрум“ можехте и да сте вие – пред очите ви псевдоохранител дърпа агресивно за ръката момиче, което познавате бегло. Как ще реагирате? Може да си затраете, а може да се намесите, както направих аз – е, нещата излязоха извън контрол…“, разказва Митко Каратиста.

Пред репортери бившият любим на голямата дъщеря на Стефан Софиянски Елена се оплаква от външния си вид, заради който му се случват ситуации. „Аз съм трениран спортист и смея да твърдя – достоен представител на българската карате школа. Възпитан съм да не посягам първи и да се стремя винаги да предотвратявам физически сблъсъци. Да, но нямам анаболни мускули, лош поглед и мутренска походка и обноски и когато не си мълча пред дадена несправедливост, много хора се объркват и ми налитат. Аз просто се отбранявам…“, дава обяснение за честите ек-шъни, в които се забърква 10-кратният шампион по карате на България.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Митко Каратиста след боя в “Бедрум”: Защитавахме се, ако не бяхме дали отпор, щяхме да сме мъртви"

  1. How Long Do Hemorrhoids Last   19.08.2019 at 7:09

    Hello to every one, for the reason that I am really keen of
    reading this weblog’s post to be updated regularly. It carries good
    data.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *