Малкия Маргин се разведе със съпругата си Мария Цветкова

Николай Маринов - Малкия Маргин

  Мария Цветкова, съпругата на Малкия Маргин, прецака държавата чрез фиктивен развод със съпруга си Николай Маринов – Малкия Маргин.

Двамата се ожениха през 2006 година в ареста, където Малкия Маргин беше като обвиняем за подготовка на 3 убийства. Тогава Мария Цветкова, дъщеря на Легендарния футболист на „Левски“ Георги Цветков-Цупето, засвидетелства любовта си към него, като сключи граждански брак зад решетките. Тогава целта е била да му ходи на свиждане по-често със статут на законна съпруга.

Малкия Маргин и Мария Цветкова

Всъщност отношенията между двамата винаги са били делови, както при повечето от мутрите. За никого в подземния свят не е тайна, че Малкия Маргин гуляе с манекенки по заведенията, преди да изчезне от страната след убийството на радиоводещия Боби Цанков. Преди това го оправдаха и за подготовката на убийствата на Любен Гоцев, Иван Тодоров-Доктора и Никола Дамянов. Точно заради това дело комисията Кушлев запорира имотите и сметките на младото семейство на Николай Маринов и Мария. Запорът падна защото Малкия Маргин, както и брат му бяха оправдани.

През 2010 г. Малкия Маргин изчезна от страната, а година по-късно съпругата му Мария подаде молба за развод. Така тя се застрахова срещу други искове към нея заради криминалните прояви на мъжа й. Източници твърдят обаче, че това е само фиктивно, за да няма неприятности. Жената на Маргина живее и движи бизнес в България. Тук, в имението на босовете от СИК, живеят и двете й деца от Николай. Запознати с отношенията им разказват, че те още поддържат контакт и имат общи интереси, въпреки че не са официално семейство.

Източници алармираха преди 2 месеца, че Малкия Маргин е забелязан инкогнито в България, въпреки че го издирват от Интерпол. Той не е обикалял дискотеки, а се предполага, че е дошъл да се види с децата и бившата си съпруга.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *