Макар и в затвора, Хамстера продължава да издава смъртни присъди

Антон Петров - Хамстера

  Антон Петров – Хамстера е издал поръчка да бъдат извършени жестоки убийства, научихме ексклузивно от достоверен източник. Най-смущаващ е фактът, че Хамстера продължава да се изживява като подземен бос дори от килията на следствения арест. Той лежи вече четвърти месец в помещение от 5 кв. м в сградата на Националното следствие на столичния булевард „Г. М. Димитров“.

Това обаче не му пречи ни най-малко да дава заповеди на хората си навън. Дясната ръка на Алексей Петров не може да се примири с факта, че е заключен. Заради това той иска да отмъсти на виновниците, които са го вкарали на топло. Според полицейски източници, с които бе разговаряно, няколко са хората, чийто живот е пряко застрашен. На първо място в списъка на Хамстера е миската Ралица Тодорова. Хамстера, охранителят му Цветко Цветков и шефът на модна агенция „Май Ейнджъси“ Мирослав Йончев търкат наровете основно заради показанията на Ралица.

Тя е защитен свидетел на прокуратурата и основен източник на информация за престъпните дела на триото.

Близо 3 години моделката беше експлоатирана като сексуална робиня от организацията на Хамстера. Под прикритието на „Май Ейджънси“ престъпниците са карали манекенки да проституират със заможни клиенти. Част от девойките са изкарвани да заработват и в чужбина. Към днешна дата Ралица е строго, охранявана от екип от полицаи. Всякакъв достъп до нея е невъзможен. В това се убедихме лично. Всичките й 4 телефонни номера са изключени. Ралица не е и в дома си в столичния квартал „Младост“. Тя живее там в луксозен жилищен комплекс от затворен тип. Преди близо месец обаче жилището е било изпразнено. Миската не се е вясвала през цялото лято и в родния си град Несебър.

Вторият човек, взет на мушка от Хамстера, е варненски бизнесмен, който е много близък с кокаиновия крал Христофорос Аманатидис-Таки. Според Антон Петров генезисът на ядовете му се корени именно там. Хората на Таки са в много близки отношения с част от моделките, които са принуждавани да проституират към организацията на „Октопода“. Освен Ралица Тодорова свидетелки срещу хората на Алексей Петров са и още няколко много известни миски. Имената им засега са засекретени.

Мирослав Йончев

Една от девойките е любовница на скандалния ексмитничар Иво Тихия. Тихия пък е пръв приятел с варненеца, както и с наместника на Таки в България – Белингата. От години в престъпния свят цари зверско напрежение между Таки и Алексей Петров. Хамстера логично предполага, че като нищо е изпържен от аверите на Амакатидис и е паднал жертва във войната между големите босове.

Не за първи път Тони Хамстера има желание да се разправи с враговете си по категоричен начин. В рамките на годината той бе два пъти арестуван. В средата на май Хамстера беше привикан в сградата на ГДБОП на бул. „Цариградско шосе“ да подлише протокол, че нищо лошо няма да се случи на шефката на Софийския градски съд Владимира Янева. Службите бяха засекли разговор между Петров и друг мъж, в който се обсъждаха подробности как да бъде атакувана Янева. Месец по-рано Хамстера пак направи същото упражнение, този път заради закана за премахване на висш антимафиот.

В сценария тогава беше замесен и несебърският наркобос Митьо Очите.

Ралица Тодорова

Въпреки, че е въдворен в пандиза, Антон Петров явно няма проблем да комуникира с външния свят. Според антимафиоти Хамстера използвал в килията си сателитен телефон. Този тип връзка е много трудна за подслушване и проследяване. Според наши източници от ъндърграунд средите мобилният апарат е на друг ВИП пандизчия, а се използва от Хамстера само по нужда. Това обикновено ставало във времето, определено за разходки. То е 40 минути на ден и се прави в специално помещение. По принцип по време на разходките задължително трябва да има надзирател. Хамстера обаче е подкупил един от пазителите в тези минути да проявява разсеяност.

Освен дребните подкупи босът на платената любов и кражбите на коли е приготвил и 200 бона за свободата си. Това разкри наскоро столичен ежедневникът. По сценарий се очаква адвокатите на Хамстера да вдигнат врява до небесата, че се влошава здравословно състояние на клиента им, то застрашава неговия живот и може във всеки един момент да се случи непоправимото, ако незабавно не излезе да се лекува. Майсторът в затворническите заболявания Алексей Петров със сигурност е подучил хората си как да действат, за да бъдат променени мерките им за неотклонение „задържане под стража“. Направен е вече контакт с няколко подкупни лекари, които трябва да дадат „правилните“ заключения.

Началото на цирка беше дадено преди десетина дни, когато излезе информация, че аверът на Петров – Мирослав Йончев, е в критично състояние, омаломощен и с 25 килограма по-слаб.

Викана е дори и Бърза помощ за именития фитнес модел, след като една вечер припаднал. Партенката беше пусната анонимно и не получи официално потвърждение от следствието. Полицаи предполагат, че самият Йончев е измислил лъжата и лично я е пуснал чрез SMS на негови хора навън.

И в този случай има грубо погазване на правилата в следствения арест. Ако информацията е вярна, то излиза, че хората на Алексей Петров необезпокоявано ползват мобилни телефони и интернет в килиите.

Разбра се, че предстоят проверки на всички затворнически помещения на „Г. М. Димитров“. Не за първи път надзирателите там си затварят очите за вихрещите се престъпления. В началото на годината например в килията на Ицо Байков бяха намерени цели 3 мобилни телефона. Постоянна връзка с външния свят през 2010 г. имаше и аверът на Трактора – Марчело Джотолов. Марчело дори си беше вкарал телевизор в килията. За удоволствието да гледа ежедневно новините той се изръсваше по 100 лв. на ден само за батерии. В затворническите помещения няма електрически контакти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Макар и в затвора, Хамстера продължава да издава смъртни присъди"

  1. asd   09.09.2012 at 18:40

    trqbva da vurnat smurtnata prisuda za tes bokluci

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *