Любо Чука предал на полицията мъжа на Деси Зидарова – Михаил Младжов!

Любомир Симеонов - Любо Чука

 Пореден цирк е разиграла родната полиция с ареста на ММА боеца и бивш шеф на Бандата на чуковете Любомир Симеонов. Това научихме от юристи, които следят отблизо делото.

Любо Чука е бил обработен от ченгетата да даде показания срещу наркобоса Христофорос Аманатидис-Таки. Така щял да се отърве от съд и да стане защитен свидетел по делото, което дори не се знае дали ще се състои, защото Таки едва ли ще бъде върнат в България.

Любомир Симеонов беше задържан преди два месеца и отведен с белезници в ареста.

След това го пуснаха, за да се бие на ринга с американец, когото съмнително победи. Вместо да бъде върнат в ареста, Любо Чука продължава да се разхожда на свобода и дори почива на родното Черноморие.

Вместо да даде показания за Таки, Чука натопил други хора които трябвало да операт пешкира вместо люлинския бос. Той споменал няколко имена, замесени в наркотрафика, сред които и това на Михаил Младжов, мъж на манекенката Деси Зидарова.

В същото време другите членове на Бандата на чуковете вече получиха присъди. 7 души от бившите му подчинени бяха осъдени на общо 29 години затвор за това, че са продавали дрога. Съмнително обаче съдът ги оправдава за това, че са свързани с Христофорос Аманатидис-Таки, че са рязали уши и са чупили кости на непослушни наркопласьори. Името на шефа на наказателната бригада на чуковете и личен бодигард на Таки – Любо Симеонов, обаче въобще не се споменава по това дело. „Измиха си ръцете с хората от най-ниските нива, за които даже сме сигурни, че не са се занимавали с такива неща като наркотици и побоища“, твърдят членове на фенклуба на „Левски“, каквито са и осъдените като Банда на чуковете.

Наркобосовете. Христофорос Аманатидис-Таки и приятелят му Красимир Каменов-Къро отдавна са подозирани в подземния свят, че са дългогодишни агенти на отдел „Наркотици“ в НСБОП и затова са успели да се измъкнат от България. Затова никой не вярва, че ще ги осъдят, а предположенията, че прокуратурата ще си измие ръцете с хора от ниските нива в организацията им, се оказаха правилни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *