Крадец нападна баничари с пищов, те го гонят с катми!

закусвалнята на ул Гладстон

Куриозната случка се разиграла в Пловдив. Бандитът решил да ограби денонощната закусвалня „Тракийски катми“ на ул. „Гладстон“. Разбойникът на видима възраст 25 години, влязъл в закусвалнята и извадил пистолет.

Насочил оръжието към продавачите и изкрещял да му дадат парите. Баничарката запазила хладнокръвие и почнала да се бърка за ключовете. В суетнята тя натиснала паник бутона и забаламосала апаша с разговор.

Продавачката му предложила катма и му обърнала внимание, че държал неправилно пистолета, споделят нейните колеги очевидци.

Тракийски катми

Другият продавач също не загубил самообладание и помолил грабителя да прибере оръжието, че ще стресне някой клиент. Младежът объркан прибрал пистолета в джоба си, обърнал гръб и хукнал да бяга.

Задействаните от паник бутона СОТ – аджий дошли за две минути, но апашът вече бил далече с безплатната катма в ръка. Охранителните намерили само една шапка, която най-вероятно е негова. Свидетелите описват обирджията като висок с къдрава коса, облечен с анцуг. Униформените смятат, че може би е бил наркоман.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MtGF_heXsbo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *