Кокаиновият бос Камен Балбузанов – Куката закрилян от МВР -шефа Цветан Цветанов!

Камен Балбузанов-Куката

Камен Балбузанов – Куката, който се сочи за наследник на Христофорос Аманатидис – Таки, в последно време усилено изпира парите си в бизнеса с имоти.

Справка в имотния регистър обаче показва, че на негово име предвидливо поне досега не е вписан нито един имот. Куката не е регистрирал и собствена фирма, вероятно за да няма какво да му се конфискува, ако случайно попадне някога под ударите на комисията, която разследва незаконно забогателите.

В Плевен обаче си припомнят, че една от първите му инвестиции била изкупуването на в плевенския квартал „Сторгозия“ преди време. След това парцелът бил продаден за изграждане на магазин на търговската верига „Била“. Куката успял да купи парка чрез подставени лица за 250 000 лв. След това го препродал отново чрез посредници на значително по-висока цена.

Според достоверни източници Куката, който от 2003 г. се сочи от МВР за наркобос, продължава благодарение на тесните си връзки с политици и високпоставени полицаи. Подсъдимият по делото „Килърите“ Георги Петков-Дачи публично обяви, че Камен Балбузанов е покровителстван от Румен Петков, а също и от Цветан Цветанов.

Георги Петков - Дачи

Куката влезе в станалата модерна напоследък роля на свидетел по нашумяло дело. Точно по неговите показания беше осъден на 20 години затвор Георги Петков-Дачи. Тежката присъда на Плевенския съд е заради покушение над Камен Балбузанов, извършено в пиано бар „Латино в Плевен през 2009 г. Нелепото е, че Камен Куката гледал репортаж от Апелативния съд по телевизията и там в оскъдните кадри разпознал, че Дачи е стрелял срещу него преди години. Няма никакви други доказателства за вината на Дачи – липсват отпечатъци от пръсти, не е открито оръжието на престъплението и т.н. Явно показанията на Камен Балбузанов-Куката са достатъчни.

От друга страна, не е без значение и фактът, че Дачи е подсъдим по процеса „Килърите“, а това дело, както е известно, се наблюдава стриктно от Валентин Цоновски, шеф на служба „Терор“ в ГДБОП. Преди това Цоновски е шеф на РДВР-Плевен. Точно по негово време из града с пълна сила вилнеят Камен Балбузанов-Куката и неговият най-близък приятел Красимир Първанов-Гулянския.

Цял Плевен знае, че търгуват с дрога, но ченгетата не ги закачат. Куката хвърчи из улиците на Плевен с 200 км в час, като демонстрира луксозен автопарк. По това време той се показва заедно и с Антон Милтенов-Клюна, който е вече покойник. Камен Балбузанов-Куката всъщност е дългогодишен представител на ВИС за Плевенския район. Той е в изключително близки отношения и до днес с известния висаджия Радостин Бързанов – Радо Слънцето, който стопанисва едни от най-атрактивните имоти на ВИС по Черноморието.

Камен Куката влиза в подземния свят през 1998 г., когато работи заедно с известните автокрадци, днес вече покойници – Данкина и Ганеца. Първоначално посредничи при връщане на коли за откуп, по-късно се ориентира към далеч по-печелившата дрога.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Кокаиновият бос Камен Балбузанов – Куката закрилян от МВР -шефа Цветан Цветанов!"

  1. Истината   09.08.2012 at 12:59

    Браво на “Сензация“.Това което сте написали е самата истина.Георги Петков е използвам за изкупителна жертва,докато властите използват престъпници като Куката в удобен за тях момент и от престъпници ги правят жертви.Господ гледа.Куката трябва да е наясно,за всяко прасе рано или късно идва Коледа.Неговата също.

    Отговор
  2. Анонимен   27.11.2016 at 17:57

    хахаха ми диде коледа бЧИ ТИ КАМО КАРА ЛАМБОРГИНИ

    Отговор
  3. 1   30.11.2022 at 17:11

    1

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *