Киро Японеца вдигна цената на хероина

Киро Японеца
Киро Японеца

  Качественият хероин поскъпва двойно в София и може да се открие само в ромските квартали от мургави дилъри, установи журналистическа проверка.

Най-опасният наркотик е на изчерпване, а на цената отпреди 3-4 месеца може да се купи силно разредена с примеси доза, твърди зависим от кафявия прах.

„Хората на Японеца от Факултето продават, но вдигнаха цената в последните две седмици. Дори не знам дали настина са негови, но там всички цигани се хвалят, че работят за Киро Японеца или че са му братовчеди и племенници. Дилърите в „Люлин“ вече предлагат само амфетамини и кокаин по заведенията, „херо“ няма. В „Младост“ имаше преди, но след като арестуваха братята Боцеви и хората им, и там няма“, оплаква се той.

Циганите във факултета се хвалят, че са „племенници" и „братовчеди" на Японеца
Циганите във факултета се хвалят, че са „племенници“ и „братовчеди“ на Японеца

Източници от ъндърграунда посочиха и причината за хероиновия глад в София, който скоро ще се усети и в цялата страна.

Преди месец турски митничари задържали огромна пратка от наркотика в ТИР, който превозвал перални. Пакетите с дрога били над 700 кг и пътували за бившите югославски републики. По правило обаче в България трябвало да останат около 100 килограма, което след разреждане стига за около 2 месеца за пазара.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *