Камериерките на Златни пясъци и Слънчев бряг – на курсове по разпознаване на терористи!

Джеймс Бонд в пола

Специалните служби на България обучиха камериерки в Слънчев бряг и Златни пясъци да разпознават терористи, похвалиха се момичетата. Камериерките вече могат да разпознават съмнителните клиенти на хотела и да докладват за тях.

Съвсем логично е нашите служби да се обърнат към тях, защото единствено камериерките имат ежедневен достъп до стаите на туристите. Всъщност това е стара практика, по времето на комунизма рецепциониските и администрацията на хотелите бяха хора от разузнаването и вършеха прекрасна работа, припомня ни миналото опитен антитерорист. Инструктажът бил следния, ако лицето има два паспорта или две шофьорски книжки е съмнително. Опасно е и ако има скрито оръжие или в стаята се търкалят жички и кабели, те трабва да сигнализират на спецслужбите. Подозрително е и ако мъж пристигне с прекалено много грим и перуки, стига да не е травестит естествено. Също така, ако стаята е прекалено чиста и подредена, и пътува със съмнително малко багаж, пак е подозрително. Подозрително е и ако не се напива с алкохол, не посещава клубове, не води проститутки. Камериерките трябва да са особено внимателни към самотните мъже, които се държат прекалено дисциплинирано.

камериерки

След последните инструктажи най-много са си изпатили няколко чуждестранни хомосексуалисти дошли с купища козметика и гримове на секс туризъм в България. Ченгетата веднага ги преслушали по сигнали на новите агенти. Също така полицаите стреснали курортист със силно стомашно разстройство, който не излизал навън три дни.

спецслужби

     А друг летовник вдигнал спецслужбите защото забравил пакет с подарък за жена си. Стаята му била претърсена щателно, а подаръкът за благоверната конфискуван и изследван в лаборатория.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9BbwL9r9hhQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *