Камен Куката помля от бай наследниците на Киро Японеца

Камен Балбузанов обожава да се забавлява в компанията на знойни хубавици

  Плевенският бандит Камен Балбузанов – Куката е пребил жестоко двама от синовете на Киро Японеца – Януш и Спартак, научихме ексклузивно от свидетели на мелето. Свирепият гангстерски бой е станал преди дни в известно столично нощно заведение, намиращо се в топ центъра на София.

В момента наследниците на циганския барон се намират в болница. Животът им е извън опасност, но нараняванията им не са от леките. Източници на близки до двамата цигани, твърдят, че веднага, щом излязат от лечебното заведение, на първо време братята ще се скрият в чужбина, и по-точно в Англия, където имат собствен имот. Впоследствие ще нанесат запомнящ се контраудар срещу разпасалия се дилър на Таки.

Киро Японеца

Репортер на вестника научи, че мелето е тръгнало на пръв поглед от незначителен повод, като първо напрежението се покачило от действие на Януш. Синчетата на Японеца са били с охрана от 6 човека и гуляели на две сепарета. Малко по-късно до тях се настанила бригадата на Куката воглаве с Балбузанов. С Камен е била и любовницата му Златка Райкова – Русата Златка. Пияният и нашмъркан Януш се изре-пчил на мутра от свитата на плевенския гъзар.

Другата версия, която се дочу, е, че циганинът се провикнал към Златка с вулгарната реплика: „К’во правиш ма, курво?“.

Камен Куката

Последствията са факт – над 10 човека, включително и Куката, се нахвърлили върху Спартак, Януш и охраната им. Численото превъзходство е било в полза на човека на Таки, а последствията за ромите – почти фатални. В мелето се извадили ножове, произведен е и един изстрел. Само бързата намеса на охраната на популярната дискотека е спасила касапницата да не завърши с труп. На мястото на инцидента са дошли цели 5 линейки на „Бърза помощ“. Куката и хората му са офейкали мигновено.

Засега никой от двете компании не е подавал официална жалба в полицията. Слухът, че синовете му са жестоко пребити, достигнал мълниеносно и до ушите на Киро Японеца. Ромският тартор засега категорично е забранил някой от неговите хора да предприема ответни действия. „И за това ще дойде време, сега е важно децата ми бързо да се оправят“, казал легендарният гангстер.

Златка Райкова

„Куката добре ги подреди! Януш и Спартак прекаляват – цяла София е пропищяла от простотиите им. Държат се вулгарно и се правят на мутри. Камен им даде добър урок“, доволно потриват ръце врагове на ромските паралии.

Опитахме да се свърже по телефона с принц Януш, но апаратът му беше изключен. Информацията за гангстерското меле ни бе потвърдена и от служители на спецслужбите, както и от персонала на заведението. Антимафиоти внимателно наблюдават поведението на двата враждуващи лагера, за да не се стигне до нова гангстерска война в столицата.

Според оперативни данни зад инцидента в столичната дискотека стоят далеч по-сериозни причини от моментно заяждане и изпускане на нерви. Киро Японеца и синчетата му Януш и Спартак към днешна дата се сочат като едни от най-сериозните играчи на наркопазара. Тримата имат блестящо изградена логистична мрежа от дилъри в най-големите столични квартали, сочат данни на МВР. И докато преди години циганите се занимаваха основно с хероин, сега правят опити да се наместят и на супер печелившата територия c кокаина.

Азис

Както ежедневникът „Всеки ден“ пръв разкри, с пари на Японеца синовете му са започнали да изкупуват дискотеки в центъра на София, където де факто са основните клиенти на скъпата дрога. Киро Японеца пък се е коалирал с колегата си по цвят на кожата и интереси Стефан Бонев-Сако, се разбра от полицаи. Бонев напусна ареста в края на миналата година и ударно си възвърна позициите в наркотериториите.

Мощната циганска офанзива към завземане на пазара на скъпа дрога реално застрашава структурите на Таки, които се ръководят от Кирчо Руския и Камен Куката. Бившите висаджии продават най-много кокаин и имат изградена мрежа от заведения в София и по Черноморието.

 

Гаджето на Ресата Златка наби Азис

Гаджето на Русата Златка наби и Азис. Камен Куката не за първи показва агресията си в дискотеки. Гаджето на Русата Златка лично разби носа на Краля на чалгата Азис. Инцидентът – стана на 24 август ? миналата годна във висаджийския клуб „Бедрум“ в Слънчев бряг. Певецът излязъл с дълга руса перука и плеймейтката започнала да се заяжда с него. За да блесне пред гаджето си, тя започнала да подвиква по Василка, че се правел на нея. Куката и охраната му си умирали от смях, когато Русата Златка свалила перуката на Азис и той се обидил и млъкнал, тогава Софи Маринова излязла да го успокоява. Но, един момент Куката скочил и повалил на дансинга певеца с окървавено лице. Наложило Азис да бъде изкаран на ръце през задния вход на сградата, а босовете на „Бедрум“ и „Какао бийч“ издали заповед повече Куката и гардовете му да не стъпват в комплекса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *