Камен Куката оцелява при 4 атентата!

Камен Балбузанов - Куката

  “Невидима ръка го пази“. Така коментираха по форумите оцеляването на приближения до наркобоса Таки – Камен Балбузанов – Куката, след като бутилка алкохол се разби в главата му и парченца от стъклата засегнаха шията и темето му по време на меле в несебърска дискотека миналата седмица.

Макар и доста сериозен, инцидентът е нищо в сравнение с преживяното от Куката. Той оцелява след общо четири прецизно подготвяни атентата, които имат за цел да го елиминират завинаги.

Любовникът на плеймейтката Златка Райкова остава жив по чудо, след като е надупчен на 14 места с куршуми на 20 ноември 2009 г. в близост до хотел „Балкан“ в Плевен. Опитният наемник изстрелва цял пълнител от пистолет в него, но Куката се разминава с раздробена бедрена кост и метална пластина в крака.

Година по-рано той оцелява при атентат пред дома си вечерта на 6 ноември 2008 г. Стрелецът го напада с „Калашников“ и изстрелва няколко патрона, но автоматът засича. След това наемникът го преследва цели 500 метра по плевенските улици, стреляйки непрекъснато по него. За цялото това разстояние опитният стрелец не успява нито веднъж да го улучи. Първият път, когато Куката остава непокътнат след покушение е през март 2001. Тогава взрив избухва пред беемвето му. Червеният автомобил, който бил собственост на майка му, е напълно изпепелен.

Втора бомба е сложена и под голфа му, но адското устройство не успява да се взриви.

Камен Куката оцелява и в сблъсък с 40 жадни за мъст роми. В края на август 2011-а е нападнат с ножове, брадви и колове, а е принуден да се отбранява с голи ръце. Предишната вечер Куката заедно с Хиената, Тервел и Кубрат Пулеви и още няколко боксьори нанесли як побой над местен ром. За отмъщение ромите нападнали Камен, който пострадал доста сериозно от мелето. На главата си имал огромна прорезна рана, но в крайна сметка оживял. През месец август 2012 г. година Куката отново се забърка в центъра на скандал по морето.

Златка Райкова

Мелето се завихри в култовото заведение „Бедрум“ на Слънчев бряг в края на август. Една от версиите тогава бе, че боят е провокиран от друг скандал предната вечер между Азис и Златка Райкова. Случилото се в „Бедрум“ на следващата нощ се явявало като отмъщение. И при тогавашното меле, както и при това от началото на юни тази година, свидетели разказват, че в боя са участвали и приближени на Митьо Очите.

Ден преди мелето от миналата седмица Златка ударила шамар на моделка и се обърнала към нея с думите: Оближи ми обувките, ако искаш да си запазиш хубавата физиономия. Каква си ти ма, парцалесо? Кого си мислиш, че ще хванеш като се кълчиш тука!?“.

Златка се подразнила от красивото момиче, което танцувало в близост, и му казала да се разкара. Когато то не го направило, плеймейтката насъскала гардовете си. „Вдигнаха ме във въздуха и ме накараха да й лижа токчетата“, сподели уплашеното момиче по форумите.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Камен Куката оцелява при 4 атентата!"

  1. bold   20.06.2013 at 14:38

    Аматьори-просто някой не е решил окончателно да намали консумацията на хляб с един ден-няма недосегаеми.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *