Камен Куката дължи 100 бона на плевенския бандит Анатоли Мънков – Плъха

Камен Балбузанов - Куката

  Гангстерът Камен Балбузанов – Куката е затънал в заеми заради наскоро зарязалата го Златка Райкова. Съграждани на бандит №1 на Плевен разкриват, че силиконовата блондинка не само е съумяла да опразни портфейла и банковите сметки на Куката, но и да вкара разбойника в борчове.

Основен кредитор на Камен Балбузанов е друг страховит плевенски бандит – Анатоли Мънков – Плъха, който само за последната година дал назаем близо 100 000 лева на Куката. Плъха повярвал на уверенията на Камен Балбузанов, който му се клел, че ще върне борча в началото на януари 2013-а. Куката преметнал Анатоли, че има пари в банка, които обаче не можел да тегли, тъй като влогът бил едногодишен.

Анатоли Мънков - Плъха

Заради невърнатия навреме борч двамата плевенски бандити са развалили приятелството си, а Анатоли Мънков се заканва да принуди Куката да му подпише запис на заповед и да му прехвърли жилището си.

Анатоли Плъха нашумя през 2003 г., когато МВР го посочи като тартор на четирима екзекутори, ликвидирали сикаджията Милчо Бонев – Бай Миле и гардовете му в ресторанта на стадион „Славия“. Впоследствие обаче съдът оправда всички подсъдими.

Заради солидния дълг на Камен Куката разбойникът вече е персона нон грата в заведението на Анатоли Плъха „Латино кафе“. Именно в този бар през 2009 г. Балбузамов бе прострелян с няколко куршума.

Познавачи на плевенския ъндърграунд твърдят, че Камен Куката ще си намери майстора в лицето на Анатоли Мънков – Плъха, ако не му върне парите. Освен това Плъха станал гарант на Балбузанов пред Красимир Георгиев – Красьо Черния, който дал 60 000 лева заем на рецидивиста преди повече от година.

Анатоли Мънков – Плъха е бивш бодигард на Големия Маргин, а след като бе оправдан като убиец на Бай Мил е, завъртя солиден бизнес. Плъха е собственик на 2 дискотеки и 2 бара в родния си град, притежава и заведение в София, освен това стопанисва хипермаркет в Слънчев бряг и 4-етажен хотел в Несебър.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *