Зъболекарят на Георги Първанов източва Здравната каса!

Георги Първанов

  35 хиляди лева по втория начин е получил от Здравната каса зъболекарят Огнян Петков. Сочната сума е потънала в джобовете му от несъществуващи стоматологични прегледи, и то само за една година!

Яката далавера обаче е била надушена, и срещу зъболекаря вече тече проверка на Ловешката прокуратура, научихме от достоверни източници. Преписката била бая обемиста и се побирала в цели 18 тома папки. Разследването срещу скандалния зъболекар стартира въпреки връзките на двама души, които са подозирани за чадър на хитрягата – Алексей Петров и Георги Първанов. Ще се учудите какво общо би могъл да има един зъболекар с такива могъщи хора? Ето какво.

Докторът е съпруг на близката на Гоце Цецка Димитрова. Тя е общински лидер на БСП в Тетевен – градът на Трактора. В момента тя е и съветник в местния парламент на балканския курорт. Дамата е била и кмет на града баш в най-силните години, когато Гоце и Алексей колеха и бесеха както там, така и в цяла България. По време на нейното управление тя не само е разследвана, но дори е привличана за обвиняема. Аферата била свързана с разпореждането с общински имоти.

За да не я закача прокуратурата, Цецка Димитрова цъфна сред учредителите на проекта „АБВ“, с който Гоце си мечтаеше да се върне на бял кон в политиката. Когата балонът му се спука, оправната учителка по професия се ориентира към обратния полюс – в момента била под покровителството на червения депутат Янаки Стоилов. Както е известно, той пък е дясната ръка на Сергей Станишев в БСП.

В Тетевен се говори, че Алексей Петров яко натискал Цецка да стане народен представител от БСП в следващия парламент, въпреки имиджа на семейството, което се превърна в редовен клиент на правораздавателните органи. Само напомняме, че друга учителка, пробила в парламента от квотата на Гоце и Трактора – Валентина Богданова, се прочу покрай избора си за сътрудник. Тя използваше за свой консултант не друг, а Петър Стоянов – Сумиста, който в момента е съден като главатар на страховитата банда „Килърите„. На групата са приписвани ред покушения, включително безмилостния атентат срещу топ банкера Емил Кюлев преди 7 години.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Зъболекарят на Георги Първанов източва Здравната каса!"

  1. Възмутен   08.11.2012 at 20:14

    Пълни глупости! Ако всичките ви писания са толкова верни…
    Познавам д-р Огнян Петков, но той дори НЕ познава Първанов.
    Ще го посъветвам да съди Силвия и пършивия ви сайт за морални вреди.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *