Златко Баретата се възстановява! Атентатът срещу него – поръчан от властта!

Златко Баретата

  Златомир Иванов – Баретата оздравява и вече е контактен, се разбра от лекари в „Пирогов“, които разказват, че той ще се възстановява в друга болница.

Баретата беше прострелян посред бял ден пред входа на Съдебната палата преди месец, а депутати в парламента изразиха съмнения, че атентатът срещу него е от хора от властта.

Те стигнали до идеята за покушението, тъй като от делото станало ясно, че няма как да го осъдят. Както е известно, Златомир Иванов е сред хората, които могат да разкажат много истини за мръсните тайни на прехода и за ролята на Бойко Борисов в него.

Росен Драгнев - Капитана

Мълвата за по-доброто му състояние вече се е разнесла из подземния свят „Никой не знае как са го манипулирали ченгетата и кого са посочили пред него за поръчител. По този начин се извършиха много убийства от 2001 до 2005 година, когато Бойко Борисов беше главен секретар“, разказва наскоро арестуван за наркотици и пуснат седмица по-късно.

Със сигурност един от хората, които най-много треперят за живота си, е Росен Драгнев – Капитана от Казанлък.

Той е бивш партньор на Златко Баретата в бизнеса с горива и му дължи пари. В акция на МВР в Казанлък Росен Капитана е арестуван като заподозрян за покушението срещу баретата две седмици след стрелбата по Златомир Иванов.

Димитър Вучев - Демби

Вместо да го разследват в тази посока от МВР притискат Капитана да свидетелства, че Баретата продължава да е наркобос, въпреки че след атентата шефът на ГДБОП Станимир Флоров заяви, че Иванов вече няма нищо общо с разпространението на дрога. Два дни по-късно са арестувани Ивайло Борисов – Ториното и още 7 души. Ториното е подсъдим заедно с Баретата по мегаделото „Фирмата“, но е оправдан. Росен Капитана ще дава показания в бъдещо дело, че наркогрупировката на Ториното е ръководена от Баретата. Стана ясно, че за да запази твърдостта му в тази посока, ръководството на МВР му е обещало охрана.

Според високопоставени източници в съдебната власт научихме, че дълго време след стрелбата срещу Баретата на мястото не са се появили полицейски коли. Те пристигнали подозрително късно след пожарната и линейките, което не е типично за подобни случаи. Чрез медиите управляващите се опитаха да направят интрига, приписвайки и това престъпление на вечния заподозрян – Алексей Петров. Истината обаче е, че само Станимир Флоров, Бойко Борисов и Цветан Цветанов имат интерес Златко Баретата да млъкне завинаги, твърдят източниците.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Златко Баретата се възстановява! Атентатът срещу него – поръчан от властта!"

  1. Елизабет   27.02.2013 at 20:04

    Е не може да се наречете хора с тази болна фантазия .СЪЩЕСТВА !

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *