Зетят на Цеци Красимирова – шеф на дилърите в бандата на Златко Баретата

Златко Баретата

  Столичният бандит Генчо Романски, по прякор Радо, е подсъдим за разпространение на наркотици като част от бандата на Златко Баретата, научихме от магистрати.

Той е мъж на сестрата на моделката Цеци Красимирова. Даниела и Романски живеят на семейни начала от няколко години.

Когато бандата на Златко Баретата е разбита в началото на 2009 година, четирима негови приближени изчезват безследно. Това са Антон Савов – Тони Мамата, Генчо Романски Радо, Росен Петров – Животното и Мартин Станков – Рашо Кърпата.

Цеци Красимирова и сестра й Даниела (вляво)

Чак в средата на 2010 година дясната ръка на Златко Баретата Тони Мамата се предава, а малко по-късно ченгетата провеждат акция на плажа Арапя край Бургас там, в компанията на Цеци Красимирова и сестра й Даниела, е забелязан Генчо Романски – Радо, обявен за общодържавно издирване.

Срещу четиримата бегълци започва отделно дело от това, по което Баретата и повечето от хората му бяха осъдени наскоро.

То се гледа в Специализирания съд. Засега в ареста е единствено Тони Мамата, а зетят на Цеци Красимирова е пуснат вкъщи при сестра й, доверяват източници. Той обаче се явява в съда, когато има заседания по делото. Според магистрати не е изключено да е дал свидетелски показания срещу Тони Мамата и Златко Баретата в замяна на по-лека присъда.

Цеци Красимирова

Генчо Романски е от софийския квартал „Дружба“. Ченгетата го сочат за лейтенант в организацията на Златко Баретата. Генчо отговарял за разпространението на дрогата на територията на Осмо РПУ в София и имал мрежа от улични дилъри.

Срещу него има четирима свидетели, които го посочват като човек на Баретата и Тони Мамата.

Един от тях е небезизвестният Тихомир Георгиев – Тишо Боксьора, който даде показания и срещу Баретата а след това изчезна в чужбина. Преди месеци властите във Великобритания го екстрадираха у нас, защото е осъден на 15 години затвор за убийство. Боксьора вече не твърди, че Баретата е наркобос, защото се страхувал за живота си. Отказвал да дава показания и за Генчо Романски, зетя на Цеци Красимирова. След разбиването на бандата на Баретата през февруари 2009 година Генчо Романски излиза от наркобизнеса, казват запознати с делата му. Докато се криел от властите, той трупал пачки от фалшиви пари, които се произвеждали край морето.

Днес Романски живее кротко в обятията на красивата си приятелка и чака края на делото срещу него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *