Зверското убийство на Мирослава е било извършено от петима души!

Мирослава

Почернените родители на убитото момиче са извършили частно разследване, при което са разпитвали хора от Перник и са събирали достатъчно доказателства за това как е умряла Мирослава.

Майката и бащата на таекуондистката искат от полицията да им даде разпечатките от телефонните разговори на замесените в убийството. Роднините на момичето са установили, че действително Марио Заека е съпричастен към зверското убийство и дори е бил сред главните действащи лица в престъплението, но са му помагали още няколко души.

Семейството настоява именно за разпечатките от телефоните на тези четирима заподозрени от тях хора. Но за съжаление подобни разпечатки се съхраняват от телефонните оператори само до една година родителите на момичето се опасяват, че вече са загубени безвъзвратно.  Да си припомним, че Мирослава бе отвлечена и погубена на 7 ноември миналата година.

Марио Любенов - Заека

Момичето излизало от тренировка по таекуондо, когато било похитено. Полицията залови Стойчо Стоев – Чочо, който направи пълни самопризнания, но след това мистериозно успя да се самоубие, докато ченгетата правят обиск на апартамента му, но преди това, Чочо посочи за свой съучастник Марио Заека. Марио в момента  се намира в следствения арест на град Перник.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/v-o-dkstm44

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Зверското убийство на Мирослава е било извършено от петима души!"

 1. dan   08.09.2012 at 15:50

  s dve dumi moga da kaja ….TE NESA POLITICI…..AMI SA SUPER BOKLUCI………pak go kazvam BOKLUCI.

  Отговор
 2. Yavor   30.11.2012 at 15:51

  Бойко е премиер а не следовател .И той е човек и греши !!!Мисля , че по-често трябва да отговаря с мълчание на наглите продажни журналисти !!!Според мен просто не е намерил верните думи за момента , а е отговорил спонтанно за да изяви съпричастност . Ако бе замълчал всички щяхте да ревнете , че не му пука нали !!!

  Отговор
 3. 1   30.11.2022 at 17:12

  1

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *