Жоро Милионера надхитри всички

Георги Енев - Жоро Милионера

  Георги Енев – Жоро Милионера, който на 22 юни 2012 г. задигна 1,5 милиона лева, надхитри всички и успя да запази парите, които открадна. Той ще лежи 8 години за кражбата, но ще излезе от пандиза като заможен мъж с осигурен живот до гроб.

От наказанието му обаче ще се приспадне една година, през която е бил в следствения арест. Така реално Енев ще облече карирания костюм за максимум 7 г. Ако пък пази добро поведение в зандана, нищо чудно да е на свобода и след 5 години и след това да се отдаде на хърчлък, коментираха юристи.

Пачките, собственост на 3 банки и фирмата аа охрана, чийто служител  бе Милионера, ги няма. Въпреки, че пред Пловдивския окръжен съд, който вчера заседава за пръв път по делото, хитрецът призна, че е автор на грабежа, той не пророни и дума къде е скрил чувалите с пари в различна валута. А разследващите нямат идея каква е съдбата им.

Отива в затвора за 8 години, но откраднатите 1,5 милиона лева ги няма

Знае се, че Енев изоставил личния си автомобил, с който пренесъл плячката, до хижа над село Храбрино. Оттук обаче следите на имането се губят. Според мълвата милионите са заровени на тайно място, което единствено Жоро знае.

Наблюдаващият делото прокурор Дилян Пинчев поиска за хитрия крадец 20 години решетки. В обвинителния акт той обоснова и своите мотиви, а именно – желанието на Милионера да се облагодетелства по незаконен начин, да отмъсти на своя работодател за наложената глоба преди атаката, както и да се погрижи да бъдат наказани банковите институции. Освен това прокурорът обърна внимание на това, че единствено смекчаващи обстоятелства по делото могат да бъдат чистото му съдебно минало.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *