Жена командва бардака на Тони Хамстера с ВИП проститутките

Антон Петров - Хамстера

  ВИП бардакът на Антон Петров – Хамстера пролдължава да функционира, макар още преди година ГДБОП да арестува дясната ръка на Алексей Петров и боса на модната агенция „Еф Ейч Уан“ Мирослав Йончев за силово склоняване на момичета към упражняване на най-древния занаят.

Столични ченгета разкриват пред журналисти, че почти половината от манекенките, които обслужваха баровци и политици под шапката на Тони Хамстера, днес отново са в занаята и продължават да отчитат половината от припечеленото на гангстера.

Красавиците – около 20 на брой, се ръководят от старша жрица на любовта на име Богдана Богданова. 37-годишната силиконова мадам доскоро работила за сутеньора Дани Обувката. Тя набирала в столичните чалга заведения млади танцьорки и посетителки, които да припечелват допълнително, като проституират.

След като Дани Обувката бе арестуван, Богдана Сръчната, както е известна сред сутеньорите чевръстата брюнетка, опитала да завърти самостоятелен бизнес с проститутки. Скоро обаче била посетена от гавази на Тони Хамстера, които я убедили, че трябва да се отчита и че има нужда от влиятелен покровител, за да не пострада.

Богдана Богданова набирала момичета по чалга заведенията, като им обещавала допълнителни доходи

Момичетата на Богдана Сръчната вършеят основно през уикендите – поръчват ги богаташи, които плащат по 5000 лева за тридневен секс маратон с тях. „Взимат ги в петък следобед и ги връщат в понеделник сутринта. Парите се дават на проститутките, няма човек, който да ги събира. След това момичетата дават половината от спечеленото на Богдана Сръчната“, разкрива столичен антимафиот.

Според думите му Антон Петров – Хамстера има нова стратегия в бизнеса с проститутки – вербува актуални красавици и им предоставя контакти със заможни клиенти, като изрично инструктира старшите жрици да твърдят пред редовите проститутки, че се отчитат на полицаи и че нямат контакти с мафията. Освен с Богдана Сръчната, Хамстера е работел с още три дами – сводници, които всяка седмица му отчитали оборотите от бизнеса с жива плът.

„Антон Петров вече не ползва мъже в секс империята си, тъй като проститутките често топят сутеньорите и след това завземат бизнеса им“, казват ченгета.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *