Дъщерята на Брендо – Лара Банева е убита в деня на похищението!

Според ченгетата шансовете на 10-годишната щерка на Брендо да е все още жива клонят към нула

  Лара Банева, 10-годишната дъщеря на кокаиновия крал Евелин Банев – Брендо, почти сигурно е ликвидирана от похитителите си още в деня, в който бе отвлечена. Това констатират столични антимафиоти, които вече втора седмица безрезултатно издирват детето.

Според ченгетата, ако терористите са имали намерение да върнат дъщерята на Евелин Банев – Брендо, то досега преговорите със семейството щяха да са приключили или в най лошия случай – да бъдат в напреднала фаза.

„Похитителите не биха държали толкова дълго време малко дете в плен, тъй като то ще им създава проблеми – ще плаче непрекъснато, няма да иска да се храни, трудно ще свикне с ограниченото пространство и ще действа на нервната система дори на най-коравосърдечния пазач. Как си представяте да държат вързано и приковано към леглото 15 дни едно дете на 10 години, което е във възможно най-енергичната си възраст“, констатират антимафиотите.

Евелин Банев - Брендо

Техните предположения се споделят и от майката на Лара – Моника Добри-нова, която почти е загубила надежда за дъщеря си. Жената е заприличала на сянка – отслабнала е с близо 10 килограма, откакто се случи покушението, защото отказва да се храни и спи по 3-4 часа на денонощие.

Съпругата на Брендо е тотално срината, след като преговорите за живота на Лара се провалиха още в зародиш. На 4-тия ден след отвличането на момиченцето похитителите поискаха 2 милиона евро откуп и оставиха мобилен телефон за преговори чрез есемеси. Ченгета обаче твърдят, че телефонът за връзка е бил подхвърлен само за печелене на време и за заблуда на Брендови, а и на ченгетата.

„Търсихме под дърво и камък пленено живо дете, а най-вероятно още в същия ден Лара е била ликвидирана и бандитите са се отървали от трупа, като са имали време да заличат всичките си следи“, не крият разочарованието си от провала столичните криминалисти. „Вече търсим не пленено дете, а труп на момиченце“, признават ченгетата.

Близките на Брендо също са наясно с тежката участ на Лара, макар да не го показват пред майка й Моника Добринова.

„Лъжем я, че търсим Лара и че съвсем скоро ще я открием – как да кажеш на една майка, че шансът да види отново някога детето си е илюзионен“, обясняват от обкръжението на Брендо със сълзи в очите.

След като Лара бе похитена, целият криминален контингент се включи на-равно с ченгетата да дирят дъщеричката на кокаиновия крал. За това спомогна и премията, обещана от Брендови, за този, който сподели важна информация, която ще доведе до откриването на Лара – 500 000 лева.

„При такава премия все някой щеше да се обади ако ставаше въпрос за отвличане, а не за убийство – или този, който е откраднал джипа, или този, който е осигурил къщата, където държат пленника, или пък тия, които са продали мобилните телефони с предплатени импулси на терористите. Щом никой от подземния свят не се поинтересува от премията, значи е ясно за какво става въпрос – похитителите на Лара след това са я ликвидирали“, разсъждават в ъндърграунда.

Но защо им е на терористите да отвличат някого и чак след това да го убиват, вместо да го ликвидират на място?

„Защото това е част от отмъщението – очевидно детето на Брендо е отвлечено и убито за отмъщение, а не за откуп, за поръчителя на това зловещо престъпление е изключително важно цялото семейство и всички приятели на Евелин Банев да страдат, и то не за седмица, две или месец, а за цял живот – оттук нататък Брендови всеки ден ще се питат къде е детето им, а майката ще го чака цял живот да се върне и ще се надява Лара да е жива…“, коментират психолози от МВР.

Според тях поръчителят на отмъщението е целял и да разбие семейството на кокаиновия крал – конфликт и взаимни обвинения между Брендо и съпругата му Моника неминуемо ще последват в следващите седмици или месеци.

„Отвличането на сина на Венцеслав Стефанов – Митко, разби семейството на президента на „Славия“. Той загуби не само син, а и дъщеря си – тя не иска да се вижда повече с баща си и не дава на Венци да погледне внуците си. Съпругата на Венци Стефанов пък директно го обвинява, че той е скрил детето им някъде… уви, такава съдба очаква и Брендо“, мрачно пророкуват антимафиотите.

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Дъщерята на Брендо – Лара Банева е убита в деня на похищението!"

  1. Lamagra   21.03.2013 at 23:08

    Brendo,sega ti si na hod…Uni6tiji gi!!!

    Отговор
  2. SS   21.03.2013 at 23:36

    Е стига де. Не бъдете черногледи. Надеждата последна умира.

    Отговор
  3. eleonora georgieva   22.03.2013 at 17:53

    ИМАЙТЕ СРАХ ОТ БОГА!!! такъв случай в който Надеждата на Майчицата умира последна- изобщо имате ли някакъв човешки морал да пишете подобни неща без каквито и да било сигурни доказателства??

    Отговор
  4. Емо   26.03.2013 at 14:47

    Майката била срината психически. А беше ли срината когато си избираше мафиот за мъж? Оп-па. Всеки избор си има последствия.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *