Депутатът от ГЕРБ Димитър Аврамов топи Чеци по поръчка на ченгетата

Димитър Аврамов

  Арестуваният преди година депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов е бил притискан от МВР да натопи Николай Русинов – Чеци за убийството на Яна, научихме от достоверен източник.

Той бил вкаран в една килия с Чеци нарочно, твърдят близки до подсъдимия за убийството на момичето, което бе открито преди две години мъртво в Борисовата градина.

„Когато убиха Яна, се вдигна голям шум. От МВР искаха на всяка цена да разкрият престъплението и в крайна сметка арестуваха последния човек, с когото е била вечерта. Те обаче нямат никакви доказателства за това и се опитаха да манипулират свидетели разказва защитник на Чеци и негов приятел.

Николай Русинов - Чеци

Депутатът Аврамов даде показания на делото срещу Чеци като негов съкилийник, но го оневини напълно. Според запознати хванатият с подкуп народен представител е бил притискан да натопи Чеци като разменна монета за облекчаване на положението си пред прокуратурата.

„Ако ГЕРБ не бяха паднали от власт, не се знае дали Аврамов нямаше да натопи Чеци по поръчка на ченгетата. Сега обаче той каза истината“, разказва младият мъж.

По делото за убийството на Яна от прокуратурата призоваха и други съкилийници на Чеци. Един от тях хвърли бомба, че Русинов обичал да чете некрофилска литература и си падал по секс с мъртъвци.

Това обаче бе отречено от всички останали. Близките на Чеци са сигурни, че съкилийникът му лъже под диктовката на оперативните работници, на които им е заповядано на всяка цена да има виновник за престъплението.

Днес депутатът Аврамов е на свобода. Според хора, които го познават отблизо, той още се страхува да разкаже истината за ареста си и корупционните схеми в ГЕРБ, но ако делото срещу него започне, ще се разприказва.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *