Дебнат Малкия Маргин да стъпи в България, за да го арестуват

Николай Маринов - Малкия Маргин

  Босът на СИК Николай Маринов – Малкия Маргин няма да се завърне в България поне до края на годината, научихме от негови приближени. Преди дни стана известно, че Маринов вече не е издирван от Интерпол, след като родната прокуратура свали обвиненията срещу него, че е поръчал екзекуцията на радиоводещия Боби Цанков.

Малкия Маргин обаче няма намерение да напука имението си в Марбея и да се върне за постоянно в София, тъй като къртица на сикаджията в МВР го предупредил, че ще бъде арестуван по друго обвинение – за търговия с наркотици, осъществявана съвместно със Стефан Бонев – Сако.

„Ченгетата се опитаха да вкарат Малкия Маргин в капан и да го подмамят да се прибере в България, за да го арестуват и тикнат в затвора. Срещу него има събрани доказателства, че е покровителствал наркобандата на Сако. Сред свидетелите срещу Николай Маринов е Тишо Боксьора, който твърди пред следователи, че е продавал – дрога под шапката на групировката СИК в Слънчев бряг през лятото на 2009-а“, разкри журналисти съратник на Малкия Маргин.

Боби Цанков

Заради опасения, че му готвят арест по наркодело, босът на СИК отменил в последния момент официалното си завръщане в София. Иначе през последните 2 години Малкия Маргин се е прибирал инкогнито поне десетина пъти в столицата, като даже посетил вечното дерби „Левски“- ЦСКА, играно на стадион „Васил Левски“ миналата есен.

Николай Маринов бе обявен за издирване на 6 януари 2010-а, часове след екзекуцията на скандалния радиоводещ Боби Цанков. Тогава Малкия Маргин офейка от България, а брат му Красимир бе арестуван заедно с ромския наркобарон Стефан Бонев – Сако. Като физически убийци на Боби Цанков пък бяха заподозрени Тихомир Георгиев – Боксьора и Иван Величков – Горублянския, бивш шофьор на тролей №8, издигнал се до охранител на Златко Баретата.

Малкия Маргин бе подсъдим, но оправдан заедно с брат си Красимир и по друго знаково дело за поръчкови убийства – за екзекуциите на Иван Тодоров – Доктора, генерал Любен Гоцев и основателя на ТИМ Никола Дамянов. Преди 2 години обаче съдия Лада Паунова оневини Маргините, а решението й бе потвърдено и на горните съдебни инстанции.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Дебнат Малкия Маргин да стъпи в България, за да го арестуват"

  1. лубка   07.06.2013 at 11:10

    Кое е истина, кое е лъжа е малко спорно.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *