Големия Маргин предал авера си Стефан Бонев – Сако, за да отърве пандиза!

Красимир Маринов - Големия Маргин

  Красимир Маринов – Големия Маргин, се разминава с обвинение за наркотици, научихме от източници в прокуратурата.

Той беше арестуван в началото на годината с още 12 души, защото е ръководил мащабна организация за разпространение на дрога.

Сред арестуваните тогава е ромският бос Стефан Бонев – Сако. Попървоначални данни Сако бил втори в йерархията след Маргина.

Стефан Бонев - Сако

Делото е разпределено в специализирания наказателен съд, където се готви обвинителен акт срещу бандата. Красимир Маринов – Големия Маргин, няма да се изправи пред съда според източници от прокуратурата, причината е, че срещу него няма достатъчно доказателства. Запознати с казуса твърдят, че точно той е изпял Сако, Виктор Иванов и Дебелаците, за да спаси кожата си.

Половината от членовете на бандата, начело със Сако, са все още в ареста и съдът не уважава молбите им да ги пуснат оттам. Маргина обаче е на свобода и не спира да обикаля модните нощни заведения из София.

Киро Японеца

„Красимир се съгласи да играе ролята на маймуната, която разкарват по арести при всеки удобен случай. За сметка на това му е обещано, че няма да влиза в затвора и той е съгласен. И без това разбра, че не може да изчисти реномето си на престъпник“, разказва негов авер, който също е разочарован от предателството на Маргина и сближаването му с полицейско-прокурорските кръгове.

Арестът за наркотиците не е единственият за тандема Големия Маргин – Сако. Те са прибрани зад решетките и след убийството на радио-водещия Боби Цанков през 2010 г. Тогава ченгетата откриват Маргина в спа центъра на комплекс „Царско село“. Хора от персонала на заведението разказват, че той често отскачал за процедури в компанията на Николай Цветин, който е сред основателите на другата борческа групировка – ВИС. Големия Маргин е арестуван и освободен малко по-късно, но тогава от МВР изпускат брат му Николай. Той и до днес се укрива и дори с издирването му е натоварен Интерпол. Излезна сигурна информация, че братята Маргини са затоплили отношения с отговорни фактори от върховете на силовото министерство и затова остават недосегаеми.

Според източници Малкия Маргин е предупреден, че го търсят, а Големия е насочван как да дава показания, за да се измъкне, директно от шеф в ГДБОП. Днес Големия Маргин отново е на свобода и без обвинения, докато неговият човек Стефан Бонев-Сако гние в ареста, предаден от приятеля си. Из ъндърграунда в София вече пълзи усилен слух, че не пускат Сако, защото е решил да проговори за всичко, което знае за Маргина. Той вече бил предупреден, че е изпържен от боса на СИК, с когото са делили печалбите от наркотици в съотношение 70 на 30 в полза на Маргина.

Отношенията между Сако и Маргина търпят развитие от 2005 г. насам. В началото на престъпната си кариера Сако е приближен на друг ромски бос – Киро Японеца. След като Японеца се оттегля от наркобизнеса, Бонев се сближава с Маргините и започва да работи за тях, разказват бивши полицаи от Столичната дирекция на полицията. Те дори намекват, че Сако и Японеца са били сътрудници на МВР и затова толкова време са били недосегаеми.

Сако нашумя, когато подгони с колата си радиоводещия Боби Цанков през ноември 2009 г. и го заплаши с убийство, защото топял пред прокуратурата Големия Маргин за престъпления. Тогава Бонев и Маринов са все още приятели, за разлика от днес, когато Сако е в ареста благодарение на Големия Маргин.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *