Гангстерът Йоско е убит!

Йосиф Йосифов - Йоско

  Гангстерът Йосиф Йосифов от Костинброд най-вероятно е мъртъв, въпреки че се води на издирване от Интерпол, научихме от достоверни източници в МВР.

Той се набъркал в скандалите между ромски тартори, които поръчвали убийствата си на него.

Йоско и хората му бяха заподозрени за убийството на Фатик и хърватския килър Иван Може. До 2010 година Йоско ръководи и наркобригада, след като Таки изчезва от България, а Златко Баретата е натиснат от правосъдието.

Изчезването на Йоско става точно като това на Христофорос Аманатидис-Таки. В началото на 2010 г. ченгетата арестуват 10 души от хората му. Месеци наред те са слушани със СРС.

Йоско обаче не е открит на обичайните места, които посещава. Оттогава вече над 2 години го издирват безуспешно. Има съмнения, че е предупреден от свои хора в полицията и се е покрил.

Според хора, които са контактували с него, той не е разполагал с много пари. Най-вероятно се е крил в България, докато не са го открили хора, които е излъгал с поети обещания и не ги е изпълнил.

Бруталният гангстер има много врагове и доста неразчистени сметки. Съден е два пъти, но е оправдаван. Застава пред Темида за отвличането на хърватския килър Иван Може, който пък беше оправдан за убийството на приятеля на Йоско – Борис Арсов-Борчо. Преди това е съден и за незаконно оръжие с което от МВР твърдят, че е убит Филип Найденов-Фатик.

„Получи се оперативна информация, че Йосифов е убит още в средата на 2010 г., след като изчезна, преди колегите да арестуват групата му, която се опитваше да навлезе на пазара в София. Бяха разпитани десетки негови приближени, но никой не потвърди това. Все пак не е изключено да е мъртъв, но нямаше труп.

Йоско имаше много врагове. И приятели, които се занимават с политика“ – разказва служител на МВР.

Според приближени на Йоско, ако той е очистен, то поръчителите са от средите на ромските босове. Той е бил основен в разчистването на сметки между ромските босове, което е документирано със СРС-та.

Йоско обаче се полакомил и приел да организира покушение срещу ромски бос, от когото бил взел пари да убие друг. Сред мишените му бил и вуйчото на Азис Христо Върбанов-Папата.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Гангстерът Йоско е убит!"

  1. kKatalina   16.12.2012 at 17:01

    Tozi na snimkata e ot Sliven ne6to ste obarkali

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *