Гангсерът Серафим Антонов – Фиката е стрелял по Златко Баретата!

Серафим Антонов - Фиката

  Серафим Антонов – Фиката е замесен в стрелбата по Златко Баретата, убедени са източници от ъндърграунда. Той е един от най-мистериозните изпълнители на мокри поръчки, за когото има съмнения, че е свързан с определени среди в службите.

„Серафим Антонов винаги се измъква сух. Задържан е за няколко убийства, а след това нищо не му се случва. Неговият бизнес са смъртта и мълчанието. Израснал е в „Орландовци“ до гробищата. Най-известен е с това, че го съдиха за убийството на Степан Рибаков – един молдовец, който бе замесен в друго убийство – на Илия Павлов. Рибаков го гръмнаха на следващия ден. Тогава Фиката беше на 23-24 години. Тогавашният главен секретар на МВР и бивш премиер знае много добре кой е Фиката и какви са му отношенията с полицията открехва завесата източникът ни.

През последните 3 години Фиката изчезва и никой от приятелите му от миналото не е чувал за него. Сещат се за Серафимов покрай поредния неразкрит разстрел. Слуховете го свързват с изпълнение на специални поръчки, защото се е доказал като изключителен професионалист, който не оставя следи на местопрестъплението.

Серафим Антонов – Фиката (вляво) с Георги Стоев

Серафим Антонов днес е на 34 години. Завършил е спортно училище. Като малък живее бедно, с амбиция да успее в живота. В миналото гравитира около различни престъпни групи в София. Обожавал стрелбата и често се упражнявал с различни оръжия.

Около 2002 година е близък до Димитър Вучев – Демби, който е най-големият враг на Златко Баретата. Антонов става известен покрай стрелбата по Степан Рибаков през 2003 година. Въпреки железните доказателства е оправдан от съда, а досието му мистериозно е заличено.

За убийството на Рибаков е арестуван заедно със стрелеца по Илиян Варсанов Георги Нацев, но отива на съд с друг свой приятел – Росен Митров. Единственият гаф в кариерата на Фиката е, че оставя следи в автомобил „Сеат“, който е опожарен след убийството на Рибаков.

Първо му дават 15 години за убийството, но след това е оправдан напълно, Фиката се появява отново в публичното пространство покрай писателя Георги Стоев, убит през 2008 година. Той твърдеше, че са приятели, а Антонов има пръст в няколко убийства, Фиката е разпитван и за убийството на Стоев, но доказателства за вината му не са открити.

Мотивът да го разследват е, че тогава писателят мутра е разкрил подробности от криминалната му кариера. Според наши източници почеркът на Фиката не може да бъде сгрешен. Когато убиват Боби Цанков през 2010 година, също плъзва слух из София, че Серафим Антонов е извършителят. По това време обаче той е изчезнал мистериозно.

Последният му арест е през юни 2009 година в хотел „Кемпински-Зографски“ в София по разследване за грабеж. Задържан е заедно с рецидивиста Димитър Кукев, който е съден многократно, и още 3-ма души. След ареста се пуска контролирана информация, че арестуваните са хора на Златко Баретата което после се оказва пълна лъжа. Пред съда застава само Кукев, а Серафим Антонов отново се измъква. Говори се, че е станал защитен свидетел, както по много други дела в последните 4 години, факт е, че въпреки престъпната си кариера, която продължава вече 15 години, той е недосегаем.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Гангсерът Серафим Антонов – Фиката е стрелял по Златко Баретата!"

  1. https://tinyurl.com/rsacwgxy g   22.06.2020 at 14:44

    This website was… how do you say it? Relevant!! Finally I’ve found something
    that helped me. Thanks a lot!

    Отговор
  2. cheap flights   26.08.2020 at 21:14

    Its such as you read my mind! You seem to grasp a lot approximately
    this, such as you wrote the e-book in it or something. I believe
    that you simply could do with some percent to power the message home a
    little bit, but instead of that, that is wonderful blog.
    A great read. I will certainly be back. cheap flights 34pIoq5

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *