В къщата на зверски убитата Женя тегне прокоба!

Женя

Трагедията около зверското убийство на красивата Женя е на път да се разплете. Но според комшиите над къщата, където бе убита девойката тегне истинска прокоба! Съседите шушукат, че това е ПЕТАТА по ред смърт в тази къща за отрицателно време.

Първо починал дядото на момичето, на 40-дневния помен, коч помита бабата. На улицата пред същата къща, собственият коч на бабата прегазва стопанката и тя почива от раните си, след което от другата страна на къщата почива дядото.

Петър убивал Женя 30 минути

Скоро след неговата кончина, останала сама, бабата се хвърля от балкона на втория етаж и се размазва на улицата пред комшиите. Не след дълго, злата съдба в лицето на леля й и гаджето на братовчедката  погубва и Женя.

Срещу само 2000 лева, алчната леля наема младежа да убие момичето. Наемникът получава 500 лева капаро, прониква в къщата на девойката и я убива по-толкова брутален начин, че дори и на опитните криминалисти им се изправили косите, когато видели гледката.

И до сега родителите на убитата девойка не смеят и нямат сили да влязат в стаята, където е извършено престъплението и да изчистят кръвта от леглото и стените.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/uXGperdIzaE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *